Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 2. 2023

Blíženci 1. 2. 2023

Využijte dnešní silnou energii k tomu, abyste pronikli k jádru věci a odstranili fasádu, která v současnosti přináší více škody než užitku. Otevřete se světu, Blíženci, a ukažte lidem kolem sebe, že můžete nabídnout mnohem víc, než jste dosud dávali najevo. Převezměte kontrolní roli v dané situaci a dejte najevo své potřeby. Zjistíte, že když sdělíte své potřeby, váš každodenní život se nesmírně zlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte dojem, že někdo nechce přijmout ne jako odpověď, možná budete muset použít jinou metodu. Pokud na vás v záloze čekají další potenciální milostné zájmy, může vám pomoci dát si s několika z nich schůzku, a přimět tak dotyčnou osobu, aby pochopila, že právě teď prostě nejste k dispozici. Za pokus to rozhodně stojí.

Práce

Vlak, ve kterém jste jeli, se na chvíli zasekl na zpátečce, ale dnes se opět rozjel směrem vpřed. To pro vás znamená pouze prosperitu, pokud jde o cokoli, co souvisí s vaší kariérou. Znovu převezměte kontrolu.

Peníze

Tento týden jste nadšeni. Hodně se měníte. Vše je pro vás nyní o potěšení, kráse a tvořivosti, protože přemýšlíte o tom, jak se vkládáte do světa. Přemýšlejte o tom, jak se oblékat do práce, kterou chcete, a ne do té, kterou máte. Aspekty ovlivňují váš sektor společenských vztahů a politiky. Nyní je velmi důležité udělat správný dojem, abyste mohli časem rozšířit své možnosti vydělávání peněz.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit, že jste stále připraveni na další fázi svého osobního rozvoje. Duchovně, emocionálně, fyzicky  ať už se právě teď zaměřujete na jakýkoli rozvoj, dnešní aspekt vám pomůže ujmout se vedení. Jóga je cvičení, které spojuje všechny tyto oblasti do jedné, a pokud ji budete praktikovat denně, může vám pomoci vytěžit z tohoto tranzitu maximum. Zbývá vám zhruba deset dní, tak to nepropásněte! Před cvičením se připravte příjmem vody.

Přečtěte si také