Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 3. 2023

Blíženci 1. 3. 2023

Dnešní den je ideální pro nákup nového obsahu šatníku. Možná vám váš obvyklý styl připadá příliš konvenční nebo nepohodlně módní. Někdy odmítáte oblečení, které se vám opravdu líbí, ze strachu, že je příliš vyzývavé, staromódní nebo něco jiného. Možná byste pro změnu měli naslouchat svému dobrému úsudku, místo abyste se tolik starali o to, co by si mohli myslet ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tajně jste se na dnešek těšili, ale neodvažovali jste se to dát najevo někomu jinému. Současné postavení planet vás vybízí k tomu, abyste své vášnivé pocity skrývali pod maskou lhostejnosti. Přesto byste měli někomu alespoň naznačit, co bublá pod vaším zdánlivým cynismem. Buďte velkorysí a podělte se o belgickou čokoládu  dejte najevo, že vaše láska je opravdová.

Práce

V současné době musíte být praktičtější ve svých nápadech. Nenechte se příliš unést. Expanze a myšlení do budoucna jsou užitečné, ale pouze pokud existuje silný základ, na kterém se dá v počátečních fázích hry stavět.

Peníze

Čeká vás období změn v oblasti peněz. Vesmír pravděpodobně přinese novinky týkající se vašich financí a investičních plánů. Ujistěte se, že jste co nejdříve podepsali, zpečetili a doručili důležité dokumenty, abyste mohli využít pozitivních výsledků. Pokud jde o skupinové aktivity, hledejte kompromis mezi svými potřebami a potřebami ostatních.

Zdraví

Dnes se cítíte o něco lépe. Po emocionální stránce je vše stabilnější. Pro jednou nemáte pocit, že by vám ostatní kolem vysávali veškerou energii. A zároveň je to pro vás znepokojující, protože máte rádi pocit, že jste potřební. Možná by vám prospělo, kdybyste se zaměřili sami na sebe! Dělejte pro sebe to, co tak dobře děláte pro ostatní. Stanovte si malý cíl, například připravit dobrou večeři nebo se rychle projít, a jakmile ho splníte, trochu se poplácejte po zádech.

Přečtěte si také