Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 1. 5. 2023

Blíženci 1. 5. 2023

Hrozí, že se dnes budete cítit emocionálně přetíženi. Nebojte se, Blíženci, všechno se vyřeší. Zhluboka se nadechněte a využijte svůj intelekt. Stanovte si priority a uspořádejte si život. Zjistíte, že postupně a systematicky můžete své povinnosti zdolat. Udělejte si volno a věnujte se rodině. Zasloužíte si trochu kvalitního času.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vesmírné klima vás trochu znervózňuje, pokud jde o někoho, s kým byste se mohli setkat na rande naslepo. Psali jste si tucty e-mailů, telefonovali, bláznivě o sobě fantazírovali, ale nikdy jste se neviděli naživo. Nyní máte tedy velkou šanci – jděte do toho, protože to s největší pravděpodobností bude každým coulem romantická příležitost, v jakou jste doufali.

Práce

Klíčový koncept, který byste měli mít během následujících dvou týdnů na paměti, se týká naslouchání stejně jako mluvení. Všímavě naslouchejte lidem na svém pracovišti. Buďte vnímaví k jejich starostem a obavám. Je to důležitější, než si myslíte.

Peníze

Tento týden se zaměřte na vztahy, protože vesmír vám do života přivádí nejrůznější lidi z minulosti. Pokud se neobjeví osobně, mohou zaplnit vaše myšlenky. Co jste se naučili od doby, kdy byli nablízku? Jak jste se změnili nebo zůstali stejní? Aspekty naznačují, že můžete přemýšlet o kreativnějších způsobech, jak vydělat peníze, třeba rozšířením nějakého koníčku.

Zdraví

Planety jsou nyní v příznivém postavení a vytvářejí nemalé množství záhadného parného tepla. Jinými slovy, v těchto dnech si dávejte pozor na svůj cíl, protože možná nemáte zcela jasnou představu o tom, co chcete. Místo toho hledejte směr uvnitř sebe a naslouchejte svému tělu, které vám dává důležité zprávy. Obvykle vám tělo řekne, co potřebuje, když se mu věnujete. Chcete-li se na své tělo naladit, nezapomeňte si alespoň třikrát týdně zacvičit.

Přečtěte si také