Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 1. 2023

Blíženci 10. 1. 2023

Blíženci, poletíte dnes letadlem nebo snad někam pojedete vlakem? Pokud ano, možná během cesty potkáte někoho fascinujícího. Nestyďte se a nedovolte, aby vám pýcha nebo slušnost stály v cestě k navázání rozhovoru s touto osobou. Zabije vám to čas, možná se něco dozvíte a vždy je tu šance, že se z vás opravdu stanou přátelé. Uvolněte se, usmějte se co nejšarmantněji a užijte si cestu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce je pro vás dnes dobrou zprávou, zejména pokud se vám někdo, na koho jste se upnuli, rozhodne věnovat více pozornosti než obvykle. Je vhodný čas podívat se na svou image a provést změny, které budou více odpovídat tomu, kým nyní jste. Dotyčná osoba uvidí dál než jen navenek, ale vám to udělá dobře.

Práce

Považujte své nadřízené za své přátele a spojence, místo abyste je považovali za své nepřátele. Je lepší mít tyto lidi na své straně, proto se snažte spolupracovat s nimi, a ne proti nim. Přátelská poznámka a úsměv vás dovedou daleko.

Peníze

Pohyb ve vašem znamení znamená, že budete pravděpodobně připraveni na jakoukoli finanční výzvu. Možná budete potřebovat tuto energii, abyste se vypořádali s napjatou energií procházející vaším sektorem peněz. Musíte svázat volné konce. Vesmír vás nenechá jít dál, dokud to neuděláte. Od daní až po převody penzijních fondů – nejlépe je vyřídit papírování nebo si sehnat pomoc. Aktivita na konci týdne ve vašem sektoru cizích peněz nebo dluhů může znamenat, že je splatíte.

Zdraví

Díky dnešnímu pohybu planet se vám svět zdá velmi reálný – ať už uvnitř cítíte cokoli, nebudete mít problém najít něco, s čím byste se mohli ztotožnit navenek. V rámci tohoto tranzitu vám prospěje prosadit se ve fyzické rovině. Zvažte, zda byste neměli podniknout něco v přírodě, procházku nebo běh v lese či v parku. Spojte se s nejzdravějšími znaky, které vidíte v přírodě, a přiveďte si toto přirozené potvrzení zpět do své vlastní emocionální pravdy.

Přečtěte si také