Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 12. 2022

Blíženci 10. 12. 2022

Dnes budete velmi okouzlující. Vaše svůdné schopnosti budou na maximu a nejintenzivněji se projeví v profesním životě. Máte-li nějaká přání či sny nebo chcete-li získat vyšší plat, je právě teď vhodná doba, abyste tato přání vyjádřili. Stačí, když dáte hlas tomu, co chcete, a zbytek zařídí váš šarm.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Bude obtížné udržet si odstup, pokud jde o současný milostný vztah. Pokud jste do něj zapojeni, pak jste do něj hluboce zapojeni; neexistují žádné polovičaté kroky. Proto může být dobré zeptat se svého partnera (současného nebo budoucího), jak se cítí, protože můžete být překvapeni jeho odpovědí. Pokud si můžete promluvit o oblastech, které vyžadují změnu, vaše pouto se ještě více prohloubí.

Práce

Dnes máte mnoho obdivovatelů své práce. Lidé budou otevřeni vašim nápadům a vaše role vůdce bude vysoce respektována. Mnoho informací se může rozptýlit díky vaší dobromyslné povaze a osobnosti, která miluje zábavu.

Peníze

Pokud jde o peníze, obvykle víte, jak je vydělat a utratit. Podívejte se na to, co přinášíte lépe než ostatní, ať už v práci, ve svých nápadech nebo ve vztahu k penězům. Možná s překvapením zjistíte, že je to víc, než jste si dosud mysleli. Tento talent můžete využít nyní, abyste ho později zpeněžili.

Zdraví

Díky dnešní planetární konfiguraci intuitivně vycítíte stav světového dění. Tento aspekt vysílá poselství bratrské lásky a v mnoha případech se setkává s odporem. Dopřejte si v tomto kritickém období lidského příběhu výhodu zdravého životního stylu, který zahrnuje dostatek odpočinku, protože příliš aktivní mysl vás může odvést od základních věcí. Odpočinek, strava a cvičení by měly být vaší mantrou v těžkých chvílích.

Přečtěte si také