Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 2. 2023

Blíženci 10. 2. 2023

Úspěch a štěstí by pro vás dnes mohly být ve vzduchu, Blíženci. Ať už je to cokoli, pravděpodobně se budete cítit obzvlášť nadšení a spokojení se svými úspěchy. Budete o tom chtít všem říct, ale to se může ukázat jako frustrující, protože někteří lidé, kterým to chcete říct, dnes nemusí být k zastižení. Počkejte s šířením zpráv, dokud nebudete moci informovat své nejbližší. Budete potřebovat a chtít jejich podporu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vyrovnání může způsobit, že váš partner (současný nebo budoucí) bude vypadat jako drát pod napětím. Určitě nebude chtít jen tak sedět a koukat na televizi, ale bude chtít vyrazit a prozkoumat některé z bizarnějších povolání lidí žijících na planetě Zemi. Zvědavost vašeho miláčka nezná mezí. Možná budete chtít strávit nějaký čas tím, že se budete věnovat svým vlastním věcem a užívat si klidu.

Práce

Lidé chtějí vidět pádné důkazy, které by potvrdily vaše včerejší sliby. Nyní je čas vložit peníze tam, kde jsou vaše ústa. Pokud nedokážete ostatním ukázat, že jste ochotni dostát svému slovu, ztratíte obrovskou podporu.

Peníze

Aspekty rozšiřují vaše možnosti v práci a připravují půdu pro zvýšení platu, povýšení nebo obojí. I když máte špatný den, máte docela štěstí. V těchto dnech přicházejí peníze tak rychle a zběsile, že možná budete potřebovat nový plán spoření a investování. Harmonický aspekt zvýrazňuje váš sektor peněz a hodnot. Už cítíte nějaké téma? Nezapomínejte při své cestě na vrchol na malé lidi.

Zdraví

V době, kdy tato konjunkce planet trvá, si dopřejte dostatek odpočinku. Pravděpodobně budete mít aktivní sny a je vhodné si zapsat a zaznamenat, co v nich považujete za významné. Vaše fyzická energie se může cítit nízká, ale duševní energie je vysoká: je čas pokračovat ve cvičení, ale možná mírnějším způsobem (jóga?). Je to čas, kdy můžete své mysli dopřát dlouhý dosah  rozšiřte svůj osobní čas o meditativní praktiky, jako jsou procházky a četba.

Přečtěte si také