Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 4. 2023

Blíženci 10. 4. 2023

Náhlé pozitivní události týkající se rodiny by mohly mít velký vliv na vaši budoucnost, pokud je využijete, Blíženci. Někdo z rodiny může potřebovat vaši podporu. Možná budete ve správný čas na správném místě a potkáte správnou osobu. Tyto věci mohou být úžasné, ale jsou pomíjivé. Využijte jich hned, jinak zmizí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vás přivede k ohromujícímu poznání, že kdybyste si jen dostatečně věřili, mohli jste se svým oblíbencem chodit mnohem dříve. Věci se dnes dějí, protože jste přesvědčeni, že mohou a budou se dít. Nevidíte už žádný důvod, proč byste o sobě měli pochybovat, a tak se váš sen stane skutečností – konečně. Jaká úleva!

Práce

Začátek dne bude poněkud pomalejší, a dokonce i trochu frustrující, ale nebojte se. Odpoledne se tempo zrychlí a vy budete mnohem lépe naladěni na ty, se kterými a pro které pracujete, což vám poskytne skvělý start do dalšího pracovního týdne.

Peníze

Pokud jde o profesní postup, mohou vám být přistřižena křídla. Pokud jste se v poslední době chovali nevhodně ke spolupracovníkům nebo klientům, můžete ve své schránce najít nevítané překvapení. Je to karma. Pokud se potřebujete omluvit, udělejte to a vraťte se k produktivním vztahům. Peníze následují za vaší ochotou být týmovým hráčem.

Zdraví

Právě teď na vás působí pozitivní vlivy z celého zvěrokruhu. Klíčem k využití této energie je pozitivní myšlení. Pokud je ve vašem životě něco, co je třeba změnit, změňte to. Pokud je něco, co potřebujete říct, řekněte to. Nějakým způsobem musíte být právě teď živým náčrtem toho, kým chcete být. Žít vědomě je nejlepší způsob, jak uskutečnit své sny. Odmítání může váš život odložit do dalšího života. Velmi se doporučují očistné byliny, jako je brutnák lékařský, sporýš lékařský a šalvěj lékařská.

Přečtěte si také