Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 10. 6. 2023

Blíženci 10. 6. 2023

Blíženci, jste skvělí v dotahování projektů do konce, ale možná ne tak skvělí v jejich zahajování. Dnes je ideální čas na to, abyste tuto teorii dokázali. Je tu velká síla, která vám pomůže vyrazit s raketou ze startovací rampy. Využijte této energie a pusťte se do práce na věcech, které jste chtěli začít, ale ještě jste se k nim nedostali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vám dává schopnost sdílet své pocity a zároveň potřebný odstup, abyste to mohli udělat, aniž byste se rozzářili a dělali ze sebe hlupáky. Osoba na straně příjemce bude pravděpodobně tak dojatá, že to může být právě ona, kdo se přestane ovládat. Poté, co jste řekli, co jste potřebovali, se můžete uvolnit a nechat událostem volný průběh.

Práce

Někdo, s kým spolupracujete, je dnes k vaší práci mimořádně kritický, ale nevnímejte to jako něco negativního. Pochopte, že se vám tato osoba snaží pouze pomoci. Jeho nebo její připomínky ve skutečnosti podporují váš úspěch, takže tuto kritiku určitě přijměte.

Peníze

Tento týden se týká někoho z vašich vztahů, kdo vás nyní pravděpodobně svádí na scestí nebo vás natolik odvádí od vašich pracovních a finančních cílů, že je těžké vrátit se zpět na správnou cestu. Nemůžete za to, že jste neodolatelní, ale uprostřed týdne můžete využít energii z vesmíru. Svou pozornost je třeba zaměřit na vyřešení starých dluhů.

Zdraví

Jste rozený cestovatel  člověk, který se vydává za dobrodružstvím a snaží se být osvícen. Dokážete vymyslet nejmalebnější způsob, jak se dostat z bodu A do bodu B, a nevadí vám žádné dobrodružství, které vám zkříží cestu. Abyste se cítili dobře, potřebujete ve svém životě pravidelnou činnost a váš dobrodružný duch naznačuje, že by to mohla být činnost riskantní, která vás fascinuje nejvíce. Udržujte se stále v kondici, abyste si mohli užívat svobody jednání, po které tolik toužíte.

Přečtěte si také