Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 2. 2023

Blíženci 11. 2. 2023

Navázání nového obchodního partnerství by dnes mohlo vyžadovat spoustu papírování, Blíženci. Snaha vyznat se ve všem tom žargonu může být opravdu únavná, ale je to pro vás důležité, takže budete pravděpodobně vytrvalejší než obvykle. Někdo, kdo se v těchto záležitostech vyzná lépe, by vám mohl vysvětlit všechny zákoutí. Je pravděpodobné, že to pro vás bude velmi šťastný vývoj, takže neklesejte na mysli a vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se vám naskytne příležitost posílit určitý vztah. Budete se však muset podělit o své pocity na skutečně autentické bázi. Nemá smysl předstírat, pokud je toto partnerství skutečně smysluplné, a tak začněte hned, jak máte v úmyslu pokračovat. I když to může znamenat přiznání jedné nebo dvou věcí, bude to opravdu stát za námahu.

Práce

Něčí slova mohou být dnes poněkud tvrdá a vaší první reakcí může být odvrácení se. Uvědomte si, že se vám tato osoba snaží pomoci, ne vás rozzlobit. Spolupracujte s ním nebo s ní, místo abyste automaticky předpokládali, že tento člověk je váš nepřítel.

Peníze

Aspekty rozšiřují vaše možnosti v práci a připravují půdu pro zvýšení platu, povýšení nebo obojí. I když máte špatný den, máte docela štěstí. V těchto dnech přicházejí peníze tak rychle a zběsile, že možná budete potřebovat nový plán spoření a investování. Harmonický aspekt zvýrazňuje váš sektor peněz a hodnot. Už cítíte nějaké téma? Nezapomínejte při své cestě na vrchol na malé lidi.

Zdraví

Dnešní planetární tranzit nevytváří nejjednodušší období a shodou okolností ovlivňuje především vás. Věnujte zvláštní pozornost svému vnitřnímu kritikovi. Během tohoto tranzitu na sebe pravděpodobně budete vyvíjet obrovský tlak, abyste všechny detaily vyřešili správně, a když se vám to nepodaří, můžete nést následky. Místo toho berte v úvahu širší souvislosti a věnujte pozornost především svému zdraví  fyzickému i emocionálnímu. Udělejte si čas na cvičení.

Přečtěte si také