Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 3. 2023

Blíženci 11. 3. 2023

Blíženci, frustrující zpoždění při dokončování projektu ve vás může vyvolat pochybnosti o vašich schopnostech. Dávejte si pozor, abyste nespadli do této pasti. Na vašich schopnostech není nic špatného. Podívejte se pořádně na to, co děláte, a pokuste se rozeznat, kde se to zaseklo. Obavy o peníze vás mohou přimět k tomu, že budete uvažovat o odložení činnosti, která pro vás hodně znamená. Nedělejte to. Využijte svou vynalézavost a vyřešte to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní konjunkci planet můžete v blízkém osobním vztahu dosáhnout velmi pozitivních změn. Pokud cítíte, že je třeba něčemu věnovat pozornost, je právě teď vhodná doba k důležitému rozhovoru nebo diskusi, protože jste oba naladěni položit základy harmoničtějšího partnerství. Možná také zjistíte, že se vaše spojení posouvá na zcela novou úroveň.

Práce

Vaše myšlenkové pochody se pohybují pomaleji než obvykle, a to je v pořádku. Je moudré, abyste svou mysl zpomalili a nenechali ji uhánět rychlostí 100 km/h. Problém je v tom, že cítíte tlak ze strany druhých. Zůstaňte soustředění.

Peníze

Cítíte se svobodnější a můžete riskovat v komunikaci. To přináší ovoce, pokud jde o hledání nového zaměstnání nebo snahu o překonání finančních potíží. Máte nejednu příležitost vydělat si více peněz tím, že přijmete práci navíc nebo práci na částečný úvazek. Vaším pracovním sektorem však otřásají aspekty, které vám mohou být nepříjemné. Pokud se vám nyní zdá vaše firma nestabilní, začněte rozesílat životopisy.

Zdraví

Planetární aspekt dne nejlépe vystihuje obraz Amora, s tím rozdílem, že příjemcem vaší náruživosti budete pravděpodobně vy sami. Udělejte to, co potřebujete, abyste o sebe náležitě pečovali, o tom je tento aspekt. Jakmile to jednou uznáte, obvykle nemáte problém s provedením. Krásným hodem, který mine cíl, nezískáte nic. Podívejte se na svůj zdravotní režim a zeptejte se, co si můžete dát, abyste zlepšili svou pohodu.

Přečtěte si také