Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 11. 6. 2023

Blíženci 11. 6. 2023

Astrální energie říká, že všechno má svůj čas. Máme tendenci opakovat určité úkoly, které děláme rádi, zatímco ty, které nemáme rádi, se snažíme co nejrychleji odstranit z cesty. Zdá se to rozumné, ale vesmír vám připomíná, že byste si měli ve svém životě udělat stejně prostoru pro to, co vás nebaví, jako pro to, co vás baví, protože každý úkol nějakým způsobem souvisí s tím druhým.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální energie znamená, že by mohlo dojít k diskusi nebo důležitému virtuálnímu setkání, které vás upozorní na přítomnost někoho velmi zvláštního. Čím otevřeněji a přímočařeji budete o svých představách hovořit, tím více je oslovíte. Odtud možná plyne, že by bylo dobré v budoucnu uspořádat jiný, romantičtější druh setkání. Prostě do toho jděte. Nechte očekávání narůstat.

Práce

Vybočte dnes ze své běžné pracovní rutiny. Nemá smysl uvíznout ve stále stejném schématu. To vás omezuje víc, než si myslíte. Vyzkoušejte něco nového. Budete překvapeni, jak se vám automaticky otevřou dveře, když to uděláte.

Peníze

Tento týden se týká někoho z vašich vztahů, kdo vás nyní pravděpodobně svádí na scestí nebo vás natolik odvádí od vašich pracovních a finančních cílů, že je těžké vrátit se zpět na správnou cestu. Nemůžete za to, že jste neodolatelní, ale uprostřed týdne můžete využít energii z vesmíru. Vaši pozornost je třeba zaměřit na vyřešení starých dluhů.

Zdraví

Díky dnešní astrální konfiguraci se můžete soustředit sami na sebe. Je čas zamyslet se nad cestou, kterou jste se vydali v uplynulém roce. Co vám pomohlo uspokojit potřeby svého těla? Vzpomeňte si na dny, kdy jste na sebe byli hodní. Patřilo k nim čerstvé, chutné jídlo, zdravé cvičení a celkově uvolněný pocit bez tlaku být nebo dělat něco jiného. Přemýšlejte o tom, že byste v příštím měsíci počet těchto dnů zvýšili.

Přečtěte si také