Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 1. 2023

Blíženci 12. 1. 2023

Dnes si možná zahrajete na detektiva, Blíženci. Ve vašem okolí se něco nebo někdo ztratil, možná domácí mazlíček, a vy se vydáte na pátrání. Předmět vašeho pátrání se může ukázat jako nepolapitelný, ale pravděpodobně se objeví bez úhony. Jediné varování: při pátrání nehledejte příliš daleko. Ať už hledáte cokoli, pravděpodobně to není dál než jeden nebo dva bloky od vás. Držte se blízko domova a vše by mělo být v pořádku.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace dne je ideální pro určitou večeři. Již jste se seznámili na platonické bázi, ale oba víte, že je toho mnohem víc, co lze prozkoumat. Z pohledu nezúčastněného pozorovatele se dokonce může zdát, že jste si prakticky cizí, protože nedochází k žádným větším projevům náklonnosti, přesto si oba až příliš dobře uvědomujete hloubku citů.

Práce

Dnes se vám naskytnou fantastické příležitosti. Myslete ve velkém. Bude se vám dařit mnohem lépe, než si dokážete představit. Pokud se účastníte osobního nebo virtuálního pohovoru o zaměstnání, požádejte o vyšší plat, než jaký jste mohli mít původně. Šťastné hvězdy jsou s vámi.

Peníze

Pohyb ve vašem znamení znamená, že budete pravděpodobně připraveni na jakoukoli finanční výzvu. Možná budete potřebovat tuto energii, abyste se vypořádali s napjatou energií procházející vaším sektorem peněz. Musíte svázat volné konce. Vesmír vás nenechá jít dál, dokud to neuděláte. Od daní až po převody penzijních fondů – nejlépe je vyřídit papírování nebo si sehnat pomoc. Aktivita na konci týdne ve vašem sektoru cizích peněz nebo dluhů může znamenat, že je splatíte.

Zdraví

Jste zaskočeni násilím, které vidíte ve světě, a potřebujete tento šok vyvážit předvídatelnými uklidňujícími činnostmi. Obklopte se doma laskavostí  vytvořte si bezpečné útočiště. Cvičte uklidňující cvičení, jako je jóga, strečink a chůze. Zklidněte svou mysl četbou pozitivních materiálů a praktikováním meditace jakýmkoli způsobem, který uznáte za vhodný. Dopřejte si rovnováhu, kterou potřebujete, a všímejte si, kdy ji potřebujete vyrovnat. Chůze je skvělým cvičením pro znovunabytí rovnováhy.

Přečtěte si také