Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 2. 2023

Blíženci 12. 2. 2023

Blíženci, váš vnitřní oheň se dnes může cítit trochu přidušený prudkou kontrolou reality. Dejte lidem výhodu pochybností. Jsou vnímavější, než si možná myslíte. Ve skutečnosti by se vám mohlo hodit, kdybyste dnes získali upřímnou zpětnou vazbu od některých lidí, kterým důvěřujete. V současné situaci by pro vás mohlo být obtížné utřídit si pravdu, protože jste to vy, kdo se ocitl uprostřed víru. Zvažte pohled druhého člověka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I na vás by to dnes mohlo být příliš vášnivé. Pokud se chystáte na rande, nepodléhejte intenzivní povaze osoby, se kterou jste, pokud se na to necítíte připraveni. Mohlo by dojít k nějaké manipulaci. Pokud vás však jejich vyznání lásky potěší, užijte si je!

Práce

Spojování lidí je jednou z vašich silných stránek. Využijte této schopnosti. Týmová práce je důležitým tématem dne, takže pokud dokážete s tímto cílem souznít, získáte si přízeň všech kolem sebe. Úspěch je na dosah ruky!

Peníze

Aspekty rozšiřují vaše možnosti v práci a připravují půdu pro zvýšení platu, povýšení nebo obojí. I když máte špatný den, máte docela štěstí. V těchto dnech přicházejí peníze tak rychle a zběsile, že možná budete potřebovat nový plán spoření a investování. Harmonický aspekt zvýrazňuje váš sektor peněz a hodnot. Už cítíte nějaké téma? Nezapomínejte při své cestě na vrchol na malé lidi.

Zdraví

Dnešní aspekt znamená, že se musíte podívat sami na sebe a oddělit to, co potřebujete, od toho, co si myslíte, že potřebujete. To, co potřebujete, je dostatek odpočinku, fyzické cvičení a zdravá strava. To, co si myslíte, že potřebujete, může být často škodlivé, a ať se vám to líbí nebo ne, tento aspekt vám ukáže proč. Abyste se vyhnuli jakýmkoli krutým překvapením, soustřeďte se na to, co je skutečně zdravé: na stravu a pohyb.

Přečtěte si také