Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 4. 2023

Blíženci 12. 4. 2023

Blíženci, dnes byste si měli položit mnoho důležitých otázek. Vesmír vás tlačí na cestu sebepoznání. Pokud budete odolávat, nebudete mít příliš dobrou náladu. Možná si toto období budete chtít usnadnit jógou nebo meditací. Možná si začnete psát snový deník. Snažte se intuitivně naslouchat sami sobě. Pravděpodobně zjistíte, že odpovědi již máte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvyklou metodou překonávání překážek je předstírat, že neexistují, a nedávat jim v myšlenkách prostor. Dnešní postavení nebeských těles vás vybízí k tomu, abyste se podívali na jeden problém týkající se svého milostného zájmu, který jste náhodou záměrně ignorovali, a zjistili, zda v něm někde nehrajete roli. Přiznání této skutečnosti bude pro vás oba osvobozující.

Práce

Dávejte si pozor, abyste na sebe nepřevzali příliš velký emocionální stres. Tlak a vysoká očekávání ze strany druhých vás pravděpodobně přivedou do paniky, což následně povede k vašemu špatnému zdravotnímu stavu. Pečujte o sebe emocionálně i fyzicky.

Peníze

Tento týden se zaměříme na vztahy a na to, jak vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů. Jde o to, jak se posunout na vyšší úroveň, ať už s přáteli založíte běžecký klub, abyste shodili pár kilo, nebo využijete sílu známých při navazování kontaktů. Důraz je kladen na učení se novým jazykům a studium cizích kultur, které vám pomohou přenést vaše podnikání do celého světa.

Zdraví

Trpělivost je ctnost, ale nepotřebujete přednášku o trpělivosti jako takové. Místo toho přemýšlejte, než začnete jednat. Možná nejste vždycky úplně na stopě, ale stejně máte tendenci jít do toho, protože máte rádi akci. Chcete-li ve svém těle vypěstovat téměř kinetickou trpělivost, zkuste vytrvalostní sporty, jako je běh, plavání nebo třeba powerjóga. K dosažení cíle vám pomůže tempo.

Přečtěte si také