Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 12. 6. 2023

Blíženci 12. 6. 2023

Při filozofickém nebo politickém rozhovoru neváháte nabídnout své myšlenky, Blíženci. Vaše příklady mohou být extrémní, ale vaše zásady jsou pevné. Než se nadějete, může vám to přerůst přes hlavu a náhle budete potřebovat únikovou cestu. Vaší první reakcí může být změna tématu. Lepší je přiznat, že neznáte odpověď nebo nerozumíte otázce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše mysl je díky dnešní astrální energii nejbystřejší a nejvtipnější. Pokud jste schopni vyrazit na výjimečné rande nebo třeba na malý večírek, stačí, když svou nadřazenou moudrost vykompenzujete správným oblečením, které odráží váš jedinečný přístup k životu, bydlení a lásce. Nesnažte se být jako všichni ostatní, protože jste nádherní právě takoví, jací jste.

Práce

Nespoléhejte se dnes na ostatní tolik, jako byste se spoléhali normálně. Mějte na paměti, že ostatní lidé pravděpodobně nemají takovou hloubku vnímání jako vy, pokud jde o úkoly na pracovišti. Pokud chcete práci odvést správně, udělejte ji sami.

Peníze

Tento týden se týká někoho z vašich vztahů, kdo vás nyní pravděpodobně svádí na scestí nebo vás natolik odvádí od vašich pracovních a finančních cílů, že je těžké vrátit se zpět na správnou cestu. Nemůžete za to, že jste neodolatelní, ale uprostřed týdne můžete využít energii z vesmíru. Vaši pozornost je třeba zaměřit na vyřešení starých dluhů.

Zdraví

Dnešní energie vás vybízí k přemýšlení o tom, co vás baví a co vás činí šťastnými. Napište si některá svá oblíbená jídla, věci, které rádi děláte, a zamyslete se nad tím, v čem všem jste závislí na svém těle a jak vám tělo vychází vstříc. Je to skvělá příležitost k zamyšlení nad tím, co nesmíme považovat za samozřejmost. Vaše tělo je vaším nejcennějším pozemským majetkem. Existují způsoby, kterými jste ho zanedbávali? Jakým způsobem ho ctíte?

Přečtěte si také