Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 1. 2023

Blíženci 13. 1. 2023

Díky společenským událostem byste se mohli seznámit s novými zajímavými lidmi, Blíženci. Mohou s vámi sdílet váš současný zájem nebo vám přinést příležitosti k rozšíření vašich zájmů. Výsledkem by mohlo být mnoho podnětných diskusí. Pokud jste v současné době romanticky vázáni, očekávejte, že vás tyto události sblíží. Pokud ne, můžete se seznámit s někým novým a vzrušujícím. Ať už to bude cokoli, ke konci dne vám pravděpodobně půjde o rozum. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vám dává dvě možnosti, jak řešit určitou vztahovou krizi. Pokud chcete trápení prodlužovat a celou záležitost si pořádně vyříkat, můžete trucovat, dupat a vrhat na partnera opovržlivé pohledy. Nebo můžete celou situaci brát s opovržením, které si zaslouží, a odmítnout se nechat zatáhnout do takových malicherných sporů.

Práce

Toužíte dnes začít něco nového, ale musíte být trpěliví. Nejprve musíte dokončit stávající úkoly a nedokončené práce. Tyto projekty jsou blíže dokončení, než si možná myslíte. Dokončete je dříve, než se pustíte do něčeho jiného.

Peníze

Pohyb ve vašem znamení znamená, že budete pravděpodobně připraveni na jakoukoli finanční výzvu. Možná budete potřebovat tuto energii, abyste se vypořádali s napjatou energií procházející vaším sektorem peněz. Musíte svázat volné konce. Vesmír vás nenechá jít dál, dokud to neuděláte. Od daní až po převody penzijních fondů – nejlépe je vyřídit papírování nebo si sehnat pomoc. Aktivita na konci týdne ve vašem domě cizích peněz nebo dluhů může znamenat, že je splatíte.

Zdraví

Díky planetární energii pro vás může být toto období velmi emotivní a naplní vás citlivostí a uvědoměním. Možná jste se v dětství neučili, jak rozvíjet svou citlivost a uvědomění, ale nikdy není pozdě s tím začít! Pokud si uvědomujete, že v této době potřebujete něco nebo někoho propustit, proč si nevytvořit rituál, který vám poskytne potřebné uzavření, které potřebujete? Pěstujte svou spiritualitu, když se cítíte být jí otevřeni.

Přečtěte si také