Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 2. 2023

Blíženci 13. 2. 2023

Blíženci, pokusy o navázání kontaktu s lidmi v jiných státech nebo v cizích zemích by dnes mohly ztroskotat, protože technologie, které obvykle považujeme za samozřejmé, jako jsou telefony a internet, by mohly selhat, možná kvůli slunečním erupcím. Jediné, co můžete dělat, je čekat! Mezitím dělejte něco jiného, co vás baví.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Svůj vztah s milovanou osobou můžete dnes posunout na novou úroveň. Jediné, co potřebujete, je ochota nechat minulost za sebou a začít znovu s čistým štítem. I když toho možná nebudete schopni okamžitě a možná si budete muset vyjasnit některé nedořešené záležitosti mezi sebou, bude to stát za to.

Práce

Vesmírná energie způsobí ve vaší práci velké otřesy, ale to vám nevadí. Viděli jste, jak se napětí rodí, a jste na něj připraveni. Navíc z transformace, která pravděpodobně nastane, budete nakonec docela dobře těžit.

Peníze

Aspekty rozšiřují vaše možnosti v práci a připravují půdu pro zvýšení platu, povýšení nebo obojí. I když máte špatný den, máte docela štěstí. V těchto dnech přicházejí peníze tak rychle a zběsile, že možná budete potřebovat nový plán spoření a investování. Harmonický aspekt zvýrazňuje váš sektor peněz a hodnot. Už cítíte nějaké téma? Nezapomínejte při své cestě na vrchol na malé lidi.

Zdraví

V tomto období si užíváte nebeskou atmosféru a planetární konjunkce vám pořádně zatopí. Ve skutečnosti, pokud zjistíte, že máte chuť na kořeněná jídla, může to být znamení, že v sobě máte spoustu ohnivé energie, která čeká, až se dostane ven. Zajděte si do posilovny nebo si najděte jiný způsob, jak si alespoň třikrát týdně zacvičit. Pijte hodně vody, abyste vyrovnali všechen oheň a odplavili toxiny, které se při cvičení uvolňují.

Přečtěte si také