Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 4. 2023

Blíženci 13. 4. 2023

Vzpomínka, sen, vize nebo meditace by mohly vyvolat příliv duchovní energie, Blíženci. Možná si proto budete chtít své zážitky zapsat, abyste na ně nezapomněli. Snažte se jimi příliš nezabývat. Není čas na to, abyste byli samotáři. Proces se nezastaví. Vhledy by měly přicházet i nadále. Pokračujte ve studiu a meditaci a budete pokračovat v růstu donekonečna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vám jistě vykouzlí úsměv na tváři, zvláště když se do vašeho života vrátí někdo z minulosti. Může to být někdo, s kým jste z jakéhokoli důvodu nemohli mít takový vztah, jaký jste chtěli. Když však uvidíte, jak jste se oba změnili, možná to budete chtít zkusit znovu. Oba jste věděli, že tehdy nebyl ten správný čas; možná teď je.

Práce

Zatímco ostatní jsou v mrtvém bodě kvůli patové situaci, kterou si sami vytvořili, vy hledáte mezery v situaci. Jste schopni objevit alternativní řešení obtížných a frustrujících problémů. Mluvte nahlas.

Peníze

Tento týden se zaměříme na vztahy a na to, jak vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů. Jde o to, jak se posunout na vyšší úroveň, ať už s přáteli založíte běžecký klub, abyste shodili pár kilo, nebo využijete sílu známých při navazování kontaktů. Důraz je kladen na učení se novým jazykům a studium cizích kultur, které vám pomohou přenést své podnikání do celého světa.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že se budete cítit trochu zpomalení. Možná se vám nebude líbit, jak se vám v těchto dnech daří. Něco se vám nezdá a zdá se, že nedokážete identifikovat zdroj. S tímto pocitem je třeba zacházet s jemnou pozorností. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení, zejména před spaním. Váš spánek to může negativně ovlivnit, proto dbejte na to, abyste cvičili dostatečně, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také