Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 13. 5. 2023

Blíženci 13. 5. 2023

Dnešní den je určen k setkávání a navazování kontaktů, Blíženci. Vaše kreativita je na vrcholu, a tak si zkuste najít čas na psaní nebo malování. Pokud vás přátelé pozvou večer ven, rozhodně nabídku přijměte. Možná potkáte někoho, kdo by mohl být pro vaši kariéru klíčový. Buďte otevření všem možnostem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je těžké vidět se tak, jak nás vidí ostatní. Dnešní planetární energie to ještě ztěžuje, protože nevidíte, co děláte špatně. Někdo blízký zřejmě není s něčím stoprocentně spokojen a předpokládá, že se tak chováte záměrně, abyste ho potrestali nebo mu něco vyčetli. Abyste zachovali klid, možná ho budete muset přimět, aby vám to vysvětlil.

Práce

Právě teď hrajete roli učitele i studenta. Získáváte důležité informace od těch, kteří jsou moudřejší než vy. Zároveň byste se měli cítit svobodně a předávat své znalosti ostatním, abyste jim pomohli v jejich růstu.

Peníze

Dejte si pozor na nutkání příliš vysvětlovat nebo se bránit. Můžete mít náhlý záblesk prozření, jak své myšlenky přiblížit globálnějšímu publiku. Postupujte podle toho, co vám diktuje vaše srdce. To má v této situaci nejlepší moudrost.

Zdraví

Máte za co být vděční. Ve vašem životě se právě teď daří spousta věcí. Není však nic důležitějšího než vaše zdraví. Nedovolte, abyste si to připomněli nemocí nebo nějakou nehodou způsobenou nevědomým chováním. Pijte hodně vody, abyste si udrželi dobře promazané klouby, a vyhýbejte se nasyceným tukům, mezi které patří plnotučné mléko, sýry, máslo a smetana. Kdykoli je to možné, používejte raději olivový olej než máslo.

Přečtěte si také