Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 2. 2023

Blíženci 15. 2. 2023

Vaše intuice, fyzická a intelektuální energie a vhled jsou dnes na vrcholu, Blíženci. Pravděpodobně budete chtít strávit většinu dne o samotě, přemýšlet o svých nápadech a rozhodovat se, jak je chcete využít. V určitém okamžiku možná budete chtít své myšlenky vyjádřit písemně. Mohli byste se také silněji než obvykle naladit na myšlenky a pocity druhých.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete muset přehodnotit svůj přístup k někomu, koho jste dlouho toužili poznat. Nemá smysl snažit se najít klíč k jejich srdci, pokud neznáte tvar zámku. Pomohlo by oživit vaši zvědavost a udělat si malý průzkum o jejich zálibách, zvycích a způsobech zábavy. Pak se můžete trefit do černého!

Práce

Víte, co je třeba udělat, ale chybí vám k tomu motivace. Zdá se, že pokaždé, když se dáte do pohybu, někdo nebo něco vám stojí v cestě. Snažte se nenechat se rozptýlit. Pokud se budete soustředit, můžete věci uskutečnit.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení využívání okolností, které se vám v pracovním životě naskytnou. Máte štěstí, takže možná zjistíte, že máte šanci zapůsobit na někoho, kdo má moc rozhodovat o financích. Ta pozitivně ovlivní váš další život, takže se snažte vynaložit co největší úsilí. Můžete se naučit důležité osobní a finanční životní lekce. Jejich začlenění do každodenní existence vás posílí.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává magickou kvalitu. Je to jemné, takže nečekejte, že budete soutěžit s Harrym Potterem, ale můžete vnitřně pocítit zvláštní energii, pokud nad tím budete chvíli meditovat. V tom, že máme tělo, je kouzlo  umožňuje nám cítit ty nejneuvěřitelnější věci. Všimněte si těchto pocitů a zvažte, co můžete pro své tělo udělat, abyste tyto vzrušující pocity umocnili.

Přečtěte si také