Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 3. 2023

Blíženci 15. 3. 2023

Všechny záležitosti týkající se romantiky, lásky a manželství by dnes měly jít dobře, Blíženci. Měli byste se cítit obzvlášť vřele a solidárně. Intimní rozhovory budou probíhat snadno a přirozeně. Nezapomeňte přemýšlet, než promluvíte. Hrozí jisté nebezpečí nedorozumění a vy nechcete, aby vám nějaká hádka narušila tento nádherný den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní pozitivní planetární konjunkce může naznačovat, že potřebujete čas na to, abyste se zamysleli nad událostmi, které se nedávno odehrály ve vašem současném vztahu. Existuje však možnost, že se přikloníte k pesimistickému stavu a začnete si představovat, že věci jsou mnohem horší, než ve skutečnosti jsou. Abyste se vyhnuli velkým katastrofám, nedělejte žádná rozhodnutí na základě svých současných závěrů.

Práce

Celková pracovní atmosféra je dobrá a vaše pozitivní energie k tomu přispívá. Komunikace je silná a ostatní vám projevují respekt, který si zasloužíte. Věnujte se veškeré práci, která zahrnuje psaní nebo čtení.

Peníze

Tento týden se vydáváte do období vnitřní inventury, a to doslova i obrazně. Důvodem jsou aspekty ovlivňující váš sektor fyzického domova a nejhlubší vnitřní emoce. Do centra pozornosti se nyní dostává to, jak o sebe pečujete. Musíte se rozhodnout, zda vám přenesení části práce domů nebo dokonce zřízení domácí kanceláře umožní udělat více práce s menším množstvím rozptýlení. Peníze následují po těchto snahách ve váš prospěch.

Zdraví

Je nemožné samostatně uspokojit všechny své potřeby a záliby, protože jako lidské bytosti jsme na sobě navzájem závislí. Ale můžete se k tomu docela přiblížit prostřednictvím řízení vlastního zdraví. Zdraví není jen prevence nemocí; jsou to různé přirozené vzruchy, které vám přináší správná strava a pravidelné cvičení, díky nimž je život velkolepý. Astrální energie vás vybízí, abyste o sebe pečovali. Jděte za přirozeným povznesením.

Přečtěte si také