Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 15. 5. 2023

Blíženci 15. 5. 2023

Máte velmi naléhavé touhy, které však zůstávají všem ostatním utajeny. V samotě pěstujete svůj zájem o filozofii a mystiku. Dnes jako byste byli nepřítomni ve světě. Vaše tělo a činy jsou v reálném světě, ale vy jste se natolik ponořili do sebe, že pro lidi kolem vás bude těžké vás dostat ven. Jaké neuvěřitelné soustředění!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je do značné míry otázkou kout železo, dokud je žhavé. Současná astrální konfigurace naznačuje, že pokud budete jednat nyní, dokud je k tomu zlatá příležitost, budete mít větší šanci upoutat pozornost někoho, kdo je již nějakou dobu v centru vašich myšlenek. Jediné, co k tomu potřebujete, je schopnost působit dynamicky a mít svůj život pod kontrolou.

Práce

Díky napětí a třenicím s přítelem nebo milovanou osobou dnes pravděpodobně dosáhnete nového pocitu jasnosti. Díky nepříjemné kritice někoho jiného se vám podaří osvětlit obtížnou situaci. Využijte této nově nabyté jasnosti v nadcházejícím týdnu.

Peníze

Dejte si pozor na nutkání příliš vysvětlovat nebo se bránit. Můžete mít náhlý záblesk prozření, jak své myšlenky přiblížit globálnějšímu publiku. Postupujte podle toho, co vám diktuje vaše srdce. To má v této situaci nejlepší moudrost.

Zdraví

Můžete mít prospěch díky lepšímu povědomí o tom, jak strava ovlivňuje vaše tělo. Se střevním traktem máte zvláštní vztah a čím více můžete napomoci jeho fungování, tím lépe. Zkuste jíst raději celozrnné obiloviny než bělené nebo zpracované; zelenou listovou zeleninu místo škrobu jako přílohu; méně masa a více luštěnin jako zdroje bílkovin. Dnešní planetární energie vám dává chuť zkoušet nové věci, tak do toho jděte.

Přečtěte si také