Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 1. 2023

Blíženci 16. 1. 2023

Jakékoli úkoly nebo povinnosti, které dnes budete muset vykonat, vám pravděpodobně půjdou mnohem rychleji a efektivněji než obvykle, Blíženci. Váš zdravý rozum je na vysoké úrovni, stejně jako vaše fyzická energie. Úspěch je silně naznačen v jakémkoli druhu podnikání, do kterého se dnes pustíte, takže se nebojte vyzkoušet cokoli, ať už se to zdá jakkoli pobuřující. Mimochodem, nedivte se, když za vámi budou ostatní lidé chodit pro radu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní láska je rozkošně hříšná, lákavá a také velmi zábavná. Ať děláte cokoli, ať se rozhodnete pro jakékoliv nové kroky, zdá se, že nemůžete udělat špatný krok. Pokud hledáte nový milostný zájem, nebudete muset chodit daleko. Ve vašem nejbližším okolí se dokonce může objevit někdo, kdo najednou vyleze z vody a připraví vám velké překvapení. Užijte si to!

Práce

Štěstí vám dnes není nakloněno, a tak nepodstupujte žádné velké riziko. Pokud tak učiníte, pravděpodobně vám to přeroste přes hlavu. Raději zvolte konzervativnější cestu a držte se toho, co znáte. Spekulativní sázky se vám pravděpodobně nevyplatí.

Peníze

Pohyb ve vašem znamení znamená, že budete pravděpodobně připraveni na jakoukoli finanční výzvu. Možná budete potřebovat tuto energii, abyste se vypořádali s napjatou energií procházející vaším sektorem peněz. Musíte svázat volné konce. Vesmír vás nenechá jít dál, dokud to neuděláte. Od daní až po převody penzijních fondů – nejlépe je vyřídit papírování nebo si sehnat pomoc. Aktivita na konci týdne ve vašem sektoru cizích peněz nebo dluhů může znamenat, že je splatíte.

Zdraví

Přát si být někde jinde je recept na špatnou náladu. Nezáleží na tom, co říkáte, ale spíše na tom, co děláte – takže pokud chcete odjet, je čas začít plánovat budoucí dovolenou. Pokud jste však pouze frustrovaní, poslouží vám, když prozkoumáte svůj jídelníček a pohybový režim. Cvičíte alespoň třikrát týdně? Pijete více vody, než jste si kdy mysleli, že je možné? To jsou realistické cíle, které vás zavedou někam jinam  dovnitř sebe sama.

Přečtěte si také