Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 10. 2022

Blíženci 16. 10. 2022

Očekávejte, že dnes uslyšíte skvělé zprávy. Někteří vzdálení příbuzní vám možná zavolají, že přijedou na návštěvu. Nebo se můžete dozvědět o výletu, který vás a vaši rodinu v blízké budoucnosti čeká. Vaše nálada díky těmto zprávám stoupne a vy budete své nadšení a pozitivní náladu šířit mezi ostatní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes pro vás bude snazší být odměřený a uzavřený, než mít odvahu říct, co máte skutečně na srdci. Možná se budete raději snažit vytěsnit z mysli skutečné problémy, které vás trápí, ale tím jen vytváříte tíživou atmosféru. Pro vaše vlastní emocionální zdraví je lepší dát vše najevo.

Práce

Když se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíš, pravděpodobně máte pocit, že se mluví o vás. Někdo se vás dnes pravděpodobně pokusí naučit nový trik, ale možná nebude příliš úspěšný. Snažte se zachovat si otevřenou mysl.

Peníze

Čeká vás období omezování výdajů a splácení starých dluhů. Něco, o čem jste si mysleli, že jste se s tím v minulosti vypořádali, nemusí být ve skutečnosti skutečně splaceno. Mohly naběhnout úroky, takže je nutné začít pracovat na splátkovém plánu, se kterým můžete žít, abyste se s problémem vypořádali. Pokud tak učiníte, bude se vám lépe odpočívat.

Zdraví

Síla pečovat o druhé je vám vlastní. Nabízíte, co potřebují všechny bytosti. Uvědomte si však, že vy sami se potřebujete pravidelně soustředit a najít způsob, jak si dobít baterky. Abyste se ochránili před nepředvídanými potížemi, buďte obezřetní, pokud jde o stravu. Jezte co nejčerstvější potraviny a nevystavujte nemocem nebo zraněním. Je vám vlastní myslet dopředu, tak tento dar využijte pro sebe.

Přečtěte si také