Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 2. 2023

Blíženci 16. 2. 2023

Dnes pravděpodobně dojde k zacelení dočasné roztržky s vaším partnerem, a to díky upřímné komunikaci a omluvám, kterých bude více, než je nutné. Možná zjistíte, že mnohé problémy vyšly najevo a že mezi vámi došlo k novému porozumění. Blíženci, může se blížit stěhování nebo alespoň změny v rámci domácnosti, kterou máte nyní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte dnes večer na výběr mezi dvěma schůzkami, kterou si vyberete? Vzhledem k dnešní nebeské atmosféře je velmi pravděpodobné, že jeden z nich bude hluboký, tichý a mlčenlivý typ s temnýma očima, které vám hledí do duše. Ten druhý může být trochu výstřední, možná ne zcela takový, jakého byste očekávali, charismatický a rozhodně ne nudný. Čeká vás zajímavé rozhodnutí!

Práce

Ostatní lidé se spíše přidají k vaší skupině, než aby se jí snažili oponovat, takže toho využijte ve svůj prospěch. Máte schopnost ostatní poměrně snadno přesvědčit. Je vhodná doba pro získání podpory pro projekt, který zvažujete.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení využívání okolností, které se vám v pracovním životě naskytnou. Máte štěstí, takže možná zjistíte, že máte šanci zapůsobit na někoho, kdo má moc rozhodovat o financích. Ta pozitivně ovlivní váš další život, takže se snažte vynaložit co největší úsilí. Můžete se naučit důležité osobní a finanční životní lekce. Jejich začlenění do každodenní existence vás posílí.

Zdraví

Dnešní aspekt zdůrazňuje vaši snovou povahu. Dnešní den je vhodný pro tvůrčí činnost, pro komunikaci s přáteli a pro to, abyste si dopřáli čas, který potřebujete k pochopení toho, co cítíte k určitému tématu. Nemusíte vždy znát správnou odpověď, ale pomůže vám vědět, co cítíte. Pečovat o sebe znamená jíst ty nejlepší dostupné produkty, pít hodně vody a každý večer si dostatečně odpočinout. Cvičení vás chrání před stagnací.

Přečtěte si také