Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 3. 2023

Blíženci 16. 3. 2023

Blíženci, dnes k vám domů může přijít několik mladých návštěvníků. Mohli byste se nečekaně ocitnout v situaci, kdy budete vyzváni, abyste je pohostili. Obvykle nejste rádi středem pozornosti, ale při této příležitosti byste si to mohli užít. Mohli byste řídit nějaké hry nebo vyprávět jeden či dva příběhy. Ať už uděláte cokoli, vy i vaši hosté byste se měli skvěle bavit. Užijte si svůj den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace se může ukázat jako docela poučná, pokud jde o pochopení něčeho, co se týká blízkého vztahu. Ačkoli se na začátku dne můžete cítit ještě zmatenější než dříve, tento mrak nevědomosti se rozptýlí a na jeho místě zůstane jiskřivá jistota. Klíč spočívá v pochopení toho, co oba od vztahu chcete. Je to opravdu tak jednoduché – nic víc a nic míň.

Práce

Může pro vás být těžké soustředit se na práci, protože myslíte na lásku. Někdo, s kým spolupracujete, se na vás zaměřil a dnes je pravděpodobné, že tato osoba učiní nějaký krok. Toto mírné přátelství má potenciál přerůst v milostný vztah.

Peníze

Tento týden se vydáváte do období vnitřní inventury, a to doslova i obrazně. Důvodem jsou aspekty ovlivňující váš sektor fyzického domova a nejhlubší vnitřní emoce. Do centra pozornosti se nyní dostává to, jak o sebe pečujete. Musíte se rozhodnout, zda vám přenesení části práce domů nebo dokonce zřízení domácí kanceláře umožní udělat více práce s menším množstvím rozptýlení. Peníze následují po těchto snahách ve váš prospěch.

Zdraví

Přemýšlejte o poznávání oblasti zdravého životního stylu jako o cizí zemi. Bez ohledu na to, na jaké úrovni začínáte, budete mít stále co objevovat. Právě teď jste obzvláště otevření novému. Pokud jste vždy chtěli poznat výhody bylinek a koření, skvělým začátkem je prozkoumat košíky v místním obchodě s biopotravinami! Věnujte trochu času zkoumání názvů, které vám připadají povědomé, a vůní, které vás zcela překvapí.

Přečtěte si také