Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 16. 5. 2023

Blíženci 16. 5. 2023

Blíženci, dnes vám může přijít menší částka peněz. Může to být dar, dividenda nebo prémie. Možná je budete chtít utratit za dárky pro sebe a ostatní, místo abyste je využili praktičtěji, což je naprosto v pořádku. Zvláště lákavé mohou být knihy, zejména ty, které se týkají nových duchovních nebo metafyzických myšlenek. Vyhraďte si čas na čtení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie vás vybízí k neobvyklému vyjadřování a k tomu, abyste v jakémkoli sporu zaujali originálnější a alternativnější stanovisko. Pokud se chystáte na rande, může to být opravdu zvláštní příležitost, kterou si však rozhodně užijete, už jen pro její neotřelost. Povídejte si o svých zvláštnějších koníčcích nebo o bizarních věcech, které jste zažili.

Práce

Zasloužíte si uznání za neuvěřitelnou práci, kterou odvádíte. Ujistěte se, že lidé kolem vás oceňují náročné a dlouhé hodiny, které každý den odpracujete. Dejte těmto lidem najevo, že občas potřebujete poděkovat a pochválit. Zasloužíte si to.

Peníze

Dejte si pozor na nutkání příliš vysvětlovat nebo se bránit. Můžete mít náhlý záblesk prozření, jak své myšlenky přiblížit globálnějšímu publiku. Postupujte podle toho, co vám diktuje vaše srdce. To má v této situaci nejlepší moudrost.

Zdraví

Příznivý aspekt dne vám dává dostatek energie, s níž můžete kouzlit. Svůdce ve vás je nabitý a připravený udeřit a běda každému, kdo vám zkříží cestu. Na druhou stranu můžete právě pociťovat zvýšenou spokojenost s věcmi, které se vám v uplynulém roce podařily. Může se vás zmocnit pocit odhodlání. V obou případech je důležité všímat si svého těla jako výrazu osobní pohody.

Přečtěte si také