Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 1. 2023

Blíženci 17. 1. 2023

Nedávné splnění jednoho nebo více dlouhodobých cílů vás může přimět k tomu, abyste se dnes zastavili a zvážili, o co se budete snažit dál. Nebojte se být ambicióznější než dříve, Blíženci, protože jste získali vnitřní sílu, která vám dodává větší sebedůvěru a silnější víru v sebe sama. Právě víra ve vlastní hodnotu nám dává sílu přenášet hory. Nebuďte překvapeni, pokud se vám v příštích několika měsících podaří jich několik přenést!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky současnému planetárnímu aspektu se můžete cítit více zamyšlení. Rozhodně nemáte náladu dávat sliby bez důkladného zvážení. V popředí vaší pozornosti mohou být také myšlenky na budoucnost určitého vztahu. I když si uvědomujete, kolik toho můžete jeden druhému nabídnout, počkejte, než učiníte neodvolatelné rozhodnutí.

Práce

Ostatní lidé vás dnes mohou kritizovat, což pravděpodobně velmi zraní vaši hrdost. Nemáte ani trochu rádi, když vás někdo kárá, a vaší první reakcí může být vztek. Místo toho, abyste se rozčilovali, využijte tuto kritiku konstruktivně.

Peníze

Díky šťastnému aspektu ve vašem znamení jste tento týden v sedmém nebi. Díky tomu můžete být zábavnější, nemluvě o tom, že jste pro ostatní přitažlivější, takže to jistě zvýší vaši společenskou aktivitu a sebevědomí. Ve skutečnosti to možná pocítíte natolik, že se v práci přihlásíte k nejrůznějším novým vzrušujícím projektům, a dokonce na sebe vezmete zodpovědnost za řízení budoucích společenských akcí vaší firmy. Nepochybně se brzy dostaví i peněžní odměna.

Zdraví

Dnes se můžete cítit hraví a obzvlášť vřelí vůči svému partnerovi, dětem nebo přátelům. Vyjadřovat tuto energii svým blízkým je zároveň příležitostí, jak se k sobě obrátit co nejlaskavějším způsobem. Pokud máte potřeby, které zřídkakdy vyjadřujete těm, které máte rádi, využijte tohoto času k tomu, abyste hravým nebo přátelským způsobem vyjádřili své vlastní potřeby. Vyzvěte ty, které milujete, aby si všimli té vaší části, kterou si nejvíce přejete, aby viděli.

Přečtěte si také