Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 3. 2023

Blíženci 17. 3. 2023

Usilovně se snažíte zvýšit svůj příjem? Pokud ano, Blíženci, možná se konečně dostaví výsledky. Větší dostupný příjem obvykle vyžaduje ještě větší pracovní nasazení, ale ve vašem případě byste si mohli na chvíli odpočinout a zbavit se tak veškerého nahromaděného stresu a napětí. Poděkujte svým šťastným hvězdám a naplánujte si volný čas.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet vytváří poněkud tvrdohlavý postoj mysli, který vám dnes může bránit v tom, abyste ve svém milostném zájmu viděli to nejlepší. Pravděpodobně by pomohl rozhovor, protože oba potřebujete sdílet své pocity a zjistit, zda se můžete dobrat kořene problému. Co však může být ještě lepší, je vyrazit ven a podniknout něco radikálně odlišného a opravdu vzrušujícího. Jděte do toho!

Práce

Ať už si to uvědomujete, nebo ne, řídí se vaše chování věcmi, které jste viděli ve filmech v televizi nebo četli v časopisech. Nyní si uvědomujete, že to nemusí být ten nejchytřejší vzor. Přehodnoťte svůj přístup.

Peníze

Tento týden se vydáváte do období vnitřní inventury, a to doslova i obrazně. Důvodem jsou aspekty ovlivňující váš sektor fyzického domova a nejhlubší vnitřní emoce. Do centra pozornosti se nyní dostává to, jak o sebe pečujete. Musíte se rozhodnout, zda vám přenesení části práce domů nebo dokonce zřízení domácí kanceláře umožní udělat více práce s menším množstvím rozptýlení. Peníze následují po těchto snahách ve váš prospěch.

Zdraví

Experimentování je pro většinu z nás zábavná činnost. Někdy je dokonce nutné omezit tendenci zkoušet příliš mnoho nových věcí. Pokud se například chystáte vyzkoušet nové jídlo, ujistěte se, že jste si připravili (nebo objednali) také něco, o čem víte, že vám bude chutnat a co je zároveň výživné. Péče o vlastní stravu je jako správa stravy dítěte: musíte být zodpovědní a láskyplní. Experimentujte s hledáním dalších způsobů, jak k sobě můžete být láskyplní.

Přečtěte si také