Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 4. 2023

Blíženci 17. 4. 2023

Kdybyste měli svůj život teď ohodnotit, musel by dostat výbornou desítku. Vypadáte skvěle, vaše kariéra se vyvíjí dobře a váš domácí život je harmonický. Může být v životě něco víc? To si nemyslete, Blíženci. Možná dostanete zprávu o dalším úspěchu v práci, když se vám podaří důležitý prodej nebo úspěšně dokončíte nějaký projekt. Máte co oslavovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace nabízí skvělou příležitost, jak někoho lépe poznat. Ačkoli si obecně rádi povídáte, největšího pokroku pravděpodobně dosáhnete, když si domluvíte rande a podniknete spolu něco zajímavého. Pokud vás oba baví sportovní aktivity, mohl by to být ideální způsob, jak navázat přátelství a zároveň se pobavit. Jděte do toho!

Práce

Vaše neustálé obavy z nadcházejícího pracovního týdne vám kazí radost z přítomného okamžiku. Nenechte se chytit do této obtížné situace. Nemá smysl dělat si starosti o zítřek. Nechte ho přijít a až přijde, buďte nebojácní.

Peníze

Tento týden se zaměříme na vztahy a na to, jak vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů. Jde o to, jak se posunout na vyšší úroveň, ať už s přáteli založíte běžecký klub, abyste shodili pár kilo, nebo využijete sílu známých při navazování kontaktů. Důraz je kladen na učení se novým jazykům a studium cizích kultur, které vám pomohou přenést vaše podnikání do celého světa.

Zdraví

Pozor na pokušení to dnes přehnat. Tento měsíc se cvičíte v dodržování svých zdravotních hranic. Zdraví je do značné míry závislé na spánku (dodržujte půlnoc) a pravidelné zdravé stravě. Snažte se hlídat si spánek stejně jako pramen mládí  může to být klidně totéž. Váš spánek ovlivňuje váš postoj a říká se, že postoj je všechno. (Postoj je také snídaně: voda, čerstvé ovoce a celozrnný toast je skvělý postoj.)

Přečtěte si také