Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 5. 2023

Blíženci 17. 5. 2023

Blíženci, dnes možná obdržíte nepříjemné intuitivní signály od jednoho nebo více svých přátel. Možná se někdo necítí dobře, ale přesto přišel. Vycítění napětí u druhých by vám mohlo ušetřit trápení, protože lidé mohou být vystresovaní a pravděpodobně se budou vztekat kvůli ničemu. Nejlepší bude, když se zaměříte na osamělé aktivity, pokud můžete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je díky dnešní nebeské energii ve vzduchu. Pokud se chystáte na rande, bude to pravděpodobně docela romantická událost. Nečekejte však, že vás úplně odrovná. Možná od vás čekají nějaký signál, že vám na nich záleží. Míč je do značné míry na vaší straně; hrajte s ním, jak chcete.

Práce

To, že dnes někdo mluví s velkým sebevědomím, ještě neznamená, že má pravdu. Někdo, koho potkáte, bude mluvit s velkým přesvědčením. Tento člověk si je svými myšlenkami velmi jistý, ale to neznamená, že vy musíte být také.

Peníze

Tento týden je ideální k tomu, abyste přemýšleli o založení nového podniku. Vaše práce se mění, stejně jako váš finanční obraz. Jít s proudem znamená, že byste měli přijmout to, co se nyní děje, místo abyste se tomu snažili vzdorovat. Vaše vztahy jsou nejen důležité, ale pro tuto chvíli ve vašem životě také vysněně dokonalé.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám pomůže nahlédnout do situace do hloubky a získat nadhled. Tyto energie často způsobují přerušení komunikace, a i když je to možná drsné, může to být nakonec příležitost k porozumění. Je pravděpodobné, že se rozpad nebo průlom bude týkat nějakého druhu posuzování a vy můžete být na straně dávajícího nebo přijímajícího. K prolomení úzkoprsosti se doporučují zejména dechová cvičení a běh.

Přečtěte si také