Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 17. 6. 2023

Blíženci 17. 6. 2023

Dnešní den předznamenává začátek velmi příjemného období. Budete obzvlášť šťastní, Blíženci! Všude, kam přijdete, budete vyzařovat sebejistotu, jasnost a charisma. V posledních měsících jste vyčerpali spoustu svých rezerv. Do této fáze jste se dostali právě včas. Jistě budete souhlasit, že je to něco, co je třeba oslavovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše problémy se mohou míchat s problémy vašeho partnera, protože se oba snažíte určit, co byste měli udělat se stavem vašeho vztahu. Současná astrální energie působí jako mlha nebo opar a ztěžuje vám oddělit skutečnost od fikce nebo pravdu od představ. Diskuse může být plodnější zítra, kdy budete mít mnohem jasnější hlavu.

Práce

Neváhejte a předveďte své dovednosti ještě dnes. Ať už pracujete na svém životopisu, absolvujete virtuální pohovor nebo si píšete se svým současným šéfem, nezapomeňte zdůraznit své nejsilnější stránky. Vytrubujte to do světa – nikdo jiný to za vás neudělá.

Peníze

Stále máte omezující aspekty, které zpomalují váš sektor peněz, což může být někdy frustrující. Dostáváte však také nové rozkazy. Nejvíce se to týká vaší každodenní práce, která prochází velkou změnou. Možná dokonce změníte povolání nebo způsob, jakým pravidelně přinášíte peníze. Dávejte si pozor na své zdraví, které by se v důsledku stresu mohlo vyčerpat. Je lepší být v bezpečí než litovat.

Zdraví

Pokud se nevyspíte nebo vynecháte jídlo, je pravděpodobné, že řeknete něco, čeho budete litovat. Mějte to dnes na paměti. Kousněte se do jazyka, proměňte tato slova v myšlenky a nechte je odejít. Izolujte se pohodlným způsobem. Rozpoznat, kdy nechceme být mezi lidmi, je velmi důležité. Vaše vlastní mysl vám může poskytnout spoustu informací, pokud jí budete naslouchat. Pocit podrážděnosti je znamením, že „máte poštu. Důrazně doporučujeme domácí dechové cvičení nebo jógu.

Přečtěte si také