Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 18. 4. 2023

Blíženci 18. 4. 2023

Někdo z rodiny může být bez vysvětlení nepřítomen, Blíženci. To může každého znepokojovat, a ne bezdůvodně. Nejlepší bude zachovat klid a zavolat přátelům, kolegům a všem, kteří by mohli vědět, kde se tato osoba nachází. Vše je pravděpodobně v pořádku. Váš rodinný příslušník byl pravděpodobně zaneprázdněn a zapomněl dát někomu doma vědět, co se děje. Vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám ve vztazích přestane dařit, máte tendenci problémy přehlížet a stále více se soustředit na maličkosti. Dnešní planetární konjunkce může určité problémy vynést na světlo, ale dobrou zprávou je, že vy i váš partner (současný nebo budoucí) s nimi budete chtít něco udělat a udělat některé velmi pozitivní změny, které vás ještě více sblíží.

Práce

Jakmile se pracovní týden rozběhne, zjistíte, že tempo je rychlé a zběsilé, tedy přesně takové, jaké máte rádi. V takovém prostředí se vám daří, a tak využijte energie, která se kolem vás šíří. Dejte si kávu navíc.

Peníze

Tento týden se zaměříme na vztahy a na to, jak vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů. Jde o to, jak se posunout na vyšší úroveň, ať už s přáteli založíte běžecký klub, abyste shodili pár kilo, nebo využijete sílu známých při navazování kontaktů. Důraz je kladen na učení se novým jazykům a studium cizích kultur, které vám pomohou přenést vaše podnikání do celého světa.

Zdraví

V posledních týdnech jste si užili poměrně bouřlivou jízdu. Abyste vyrovnali svou energii, držte přísnou dietu střídmosti. To znamená, že můžete jíst cokoli, na co máte chuť, jen to dělejte s mírou. Pokračujte ve svém obvyklém cvičebním programu a především – zajistěte si co nejpravidelnější a nejpříjemnější spánek. Trocha citronové verbeny na vašem polštáři v noci je krásná věc na usínání.

Přečtěte si také