Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 19. 2. 2023

Blíženci 19. 2. 2023

Blíženci, emocionální problém s někým z rodiny by vás mohl přimět k tomu, abyste utekli a schovali se. Nebojujte s tímto nutkáním. Možná to je přesně to, co potřebujete, abyste si vyčistili mysl ohledně problému a vyléčili svou zraněnou psychiku, než se s touto osobou znovu setkáte. Možná se vám také dostane poněkud znepokojivých odhalení o vás samých a starých traumatech, na která jste už dávno zapomněli. Ani těm se nebráňte. Jednoduše je uvolněte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní všeobecně příznivá atmosféra činí lásku atraktivní nabídkou, a tak si ji užívejte, dokud můžete. Vypadáte zářivě a cítíte se báječně; potřebujete jen rande, které by odpovídalo vaší náladě. Pokud vás čekají nějaké večírky nebo jiné společenské události, využijte této příležitosti a promluvte si s někým výjimečným, kdo vás v poslední době zaujal. Kujte železo, dokud je žhavé.

Práce

Věnujte svou energii věcem, které pro vás plynou snadno. Nepokoušejte se pokročit v oblastech, kde pociťujete odpor. Vesmír pro vás připravil jasnou a snadnou cestu. Přijměte tuto cestu místo toho, abyste dělali věci složitě.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení využívání okolností, které se vám v pracovním životě naskytnou. Máte štěstí, takže možná zjistíte, že máte šanci zapůsobit na někoho, kdo má moc rozhodovat o financích. Ta pozitivně ovlivní váš další život, takže se snažte vynaložit co největší úsilí. Můžete se naučit důležité osobní a finanční životní lekce. Jejich začlenění do každodenní existence vás posílí.

Zdraví

Dnes se držte toho, o čem víte, že je pro vás dobré. Ať už je to jóga, běhání, odpočinek, pití většího množství vody nebo zvýšená komunikativnost ve vztazích, pomůže vám to zmírnit pocit, že vás táhne několik různých směrů najednou. To, o čem víte, že vám neprospívá, ať už je to pití, kouření nebo používání falešné formy principu rozkoše k zamaskování svých skutečných potřeb, se vám nakonec určitě vymstí. Dbejte na sebe.

Přečtěte si také