Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 19. 5. 2023

Blíženci 19. 5. 2023

Máte v šuplíku nějaké výkresy, Blíženci? Od minulého měsíce, nebo možná už dříve, přemýšlíte o svých tvůrčích vlohách. Máte ve zvyku obracet se ke svým schopnostem zády, ať už jde o kreslení, fotografování nebo psaní, ale přesto jsou ve vás. Stačí jen vzít do ruky štětec nebo pero...

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vybízí k přímým rozhovorům, po nichž následuje přímá akce. Pokud máte s někým blízkým problémy v komunikaci o určitém tématu, pak je nyní ta správná chvíle něco podniknout. Musíte sice začít tím, že si s někým promluvíte, ale nebude to tak těžké, jak si představujete. V okolí panuje harmonie, která zklidní všechny ostré hrany.

Práce

Ať se kolem vás děje cokoli, najdete si důvod ke stížnostem. Najdete si někoho, na koho se můžete zlobit nebo být naštvaní. Snažte se nenechat se chytit do pasti negativismu. Není to potřeba,  zejména dnes. Naskočte do pozitivního vlaku.

Peníze

Tento týden je ideální k tomu, abyste přemýšleli o založení nového podniku. Vaše práce se mění, stejně jako váš finanční obraz. Jít s proudem znamená, že byste měli přijmout to, co se nyní děje, místo abyste se tomu snažili vzdorovat. Vaše vztahy jsou pro tento okamžik vašeho života nejen důležité, ale také vysněně dokonalé.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je silná a tento měsíc můžete pocítit mimořádné množství fyzické energie. Ve skutečnosti se jedná o mimořádně sexuální energii, takže buďte ve střehu a dávejte na sebe neustále pozor. Vaše celková pohoda se řídí třemi jednoduchými složkami: odpočinkem, stravou a cvičením. Nebeská atmosféra vám dodává energii k tomu, abyste se vyřádili při cvičení, ale nezanedbávejte zbylé dvě. Držte se daleko, daleko od kofeinu.

Přečtěte si také