Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 2. 1. 2023

Blíženci 2. 1. 2023

Blíženci, dnes možná zatoužíte po barevných skvrnách ve svém životě. Udělejte, co můžete, abyste rozjasnili své domácí prostředí. Dokonce i nákup několika kvetoucích rostlin, barevných koberců a uměleckých děl udělá velký rozdíl. Nemusíte utrácet mnoho peněz, abyste rozzářili svůj domov a zvedli si náladu. Upečte také nějaké čokoládové sušenky a zapijte je mlékem. Díky tomu se budete cítit přívětivěji. Kromě toho je těžké být nevrlý, když máte mléčné kníry!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konjunkce přináší mnoho pocitů. Víte, jak moc pro vás určitá osoba znamená, ale vzhledem ke zkušenostem z minulosti je pro vás obtížné důvěřovat tomu, co se děje. Pokud si oba najdete čas, abyste se sešli a skutečně se podělili o své obavy a naděje, možná zjistíte, že se váš život stane mnohem jasnějším.

Práce

Váš přístup na začátku dne určuje, jak se k vám budou ostatní chovat po zbytek dne. Nedávejte ostatním lidem důvod, aby vás neměli rádi nebo se k vám chovali neuctivě. Zasloužíte si, aby se k vám chovali jako k nejlepším, protože nejlepší jste.

Peníze

Tento týden je o vaší schopnosti soustředit se na to, co je opravdu důležité. Chcete být divocí a kreativní, zejména pokud jde o vaši rodinu, přátele a romantické partnery. Možná se nyní cítíte spontánní a svobodní, ale planety mají jiné plány. Chcete být zodpovědní, zejména pokud jde o vaši práci. Když uděláte skvělý dojem, pomůže vám to rychleji stoupat v kariérním žebříčku, a to znamená více peněz.

Zdraví

Nic nedokáže povzbudit vaši duši tak jako čerstvý džus se spoustou zázvoru. V letošní sezóně si dopřejte jeden z nejlepších lidských výtvorů vůbec: odšťavňovač. Pokud jste si ještě nikdy nevyráběli vlastní šťávu, čeká vás zážitek. Pokud jste si ho dávali v restauracích, zažijete nové hlubiny sebelásky, když ho budete pít v soukromí vlastní kuchyně nebo, troufáme si říct, ve vaně. Mrkev, jablko a kořen zázvoru je úžasná směs.

Přečtěte si také