Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 21. 3. 2023

Blíženci 21. 3. 2023

Události, které nemůžete ovlivnit, mohou vyžadovat opravy vašeho domu nebo zahrady a některé z nich se vám mohou zdát zdrcující, Blíženci. Nepropadejte panice. Zapojte svůj zdravý rozum a poohlédněte se po nejlepší možné nabídce nebo najděte způsob, jak to udělat sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle si užíváte pocit blízkosti a důvěrnosti s přáteli a partnery, ale dnes můžete mít chuť od všech odejít a mít trochu času a prostoru pro sebe. To by mohlo být ve skutečnosti velmi důležité, protože vám to dobije baterky a dá vám to šanci změnit svůj pohled a postoj k několika věcem. Jděte do toho!

Práce

Nedělejte předčasné závěry. Teď není vhodná doba na vytváření předpokladů. Je čas shromáždit fakta a zpracovat je. Cokoli, co se udělá příliš narychlo, se vám vymstí a bude se muset později opakovat. Raději to berte s nadhledem.

Peníze

Tento týden se vydáváte do období vnitřní inventury, a to doslova i obrazně. Do centra pozornosti se nyní dostává to, jak o sebe pečujete. Musíte se rozhodnout, zda vám přenesení části práce domů nebo dokonce zřízení domácí kanceláře umožní udělat více práce s menším množstvím rozptýlení. Peníze budou vaší odměnou.

Zdraví

Dochází k nádhernému planetárnímu aspektu, který vám pomůže ujasnit si, jak chcete, aby příští rok skutečně probíhal. Pokud potřebujete zlepšit svůj zdravotní režim, využijte tento tranzit jako bod obratu. Dobře se podívejte na své zdravotní postupy a nespokojte se s pouhým zvýšením objemu. Pochopte, proč děláte to, co děláte, a co byste možná měli dělat jinak. Právě díky porozumění můžeme zlepšit svůj cíl.

Přečtěte si také