Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 21. 5. 2023

Blíženci 21. 5. 2023

Blíženci, jsou dny, kdy vám trocha pokory prospěje, a tento den by mohl být jedním z nich. Jako by k vám planety promlouvaly o upřímnosti a odváděly vás daleko od nástrah povrchnosti a popularity. Věci, které jsou pro vás dnes důležité, jsou mnohem hlubší koncepty lidskosti a soucitu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se dnes večer chystáte ven, může současná planetární konjunkce navodit mírně pochmurnou atmosféru. Možná se budete cítit více odtrženi od svých emocí, a proto nebudete schopni šířit svou obvyklou vřelost a dobrou náladu. V takovém případě však budou ostatní prožívat totéž. Pokud se chystáte na rande, nemusí to být úplná katastrofa, jen může chvíli trvat, než se to rozjede.

Práce

Vynechejte z hlavy pracovní záležitosti. Myšlenky na práci vás budou jen rozčilovat a frustrovat. Pokud dnes musíte být v práci, snažte se nedělat žádné vlny. Co nejvíce se vyhýbejte kontaktu s ostatními. Hádky jsou pravděpodobné.

Peníze

Tento týden je ideální k tomu, abyste přemýšleli o založení nového podniku. Vaše práce se mění, stejně jako váš finanční obraz. Jít s proudem znamená, že byste měli přijmout to, co se nyní děje, místo abyste se tomu snažili vzdorovat. Vaše vztahy jsou pro tento okamžik vašeho života nejen důležité, ale také vysněně dokonalé.

Zdraví

Dnešní aspekt působí harmonicky a přináší vám hřejivý pocit pohody. Na nebi není ani mráčku, pokud nepotkáte někoho jiného, kdo nemá tak skvělý den. Soustřeďte se na tuto energii, držte se při sobě a použijte ji tam, kde je jí nejvíce zapotřebí: na své zdraví. Naslouchejte svému tělu a dejte mu to, co skutečně potřebuje. Neexistuje žádný důvod, proč byste se při troše pozornosti nemohli takto cítit každý den.

Přečtěte si také