Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 22. 12. 2022

Blíženci 22. 12. 2022

Z vašeho života může zmizet někdo, koho znáte už dlouho. To by mohlo způsobit, že se budete cítit dezorientovaní a nesoustředění. Vaše představy o pravdě, cti, etice a morálce mohou ve světle nedávných událostí vyžadovat určitou revizi. Na obzoru se může rýsovat změna povolání. Pozitivní je, že jste v procesu překonávání svých omezení. Následujte své srdce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeský vliv dnes nabízí mnoho naděje a inspirace. Pokud jste hledali někoho, kdo by s vámi sdílel život, pak vám může zvednout náladu obzvláště romantický rozhovor. Užívejte si jakoukoli takovou komunikaci, protože to bude báječná zábava. K ničemu se však nezavazujte příliš brzy, protože právě teď nejste schopni dostatečně jasně uvažovat ani činit rozumná či racionální rozhodnutí.

Práce

Kariérní cíle, kterých chcete dosáhnout, vám nebudou předloženy na stříbrném podnose. Pokud chcete, aby se vaše sny skutečně zhmotnily, musíte na nich pracovat. Nyní je čas věnovat se práci, místo abyste seděli a čekali na zázrak.

Peníze

Je to pro vás týden plný rozporů. Aspekty vám umožňují získat větší sebedůvěru v to, kým jste a jak se stavíte ke světu. Jakmile zmizí vaše pochybnosti, můžete se soustředit na to, na čem skutečně záleží. Výdaje na rodinu, romantiku a děti nejsou špatné, pokud vás divoce nevyvedou z míry. Dodržování rozpočtu ukazuje, jak moc vám na něm záleží.

Zdraví

Jakkoli jste duchovně silní, musíte se potýkat s problémy s bázlivostí, abyste v tomto životě získali to, co chcete. Díky astrální energii, která je ve hře, vám je dopřán oddechový čas, během něhož můžete trochu bloudit a přemýšlet o věcech, což je u vás přirozená tendence. Zvažte však, zda se nezapojit do aktivit, jako je box, kickbox nebo karate, abyste si zvýšili sebevědomí a motivaci. Kromě toho, že uvolníte všechnu nahromaděnou energii, můžete poznat novou stránku svého já.

Přečtěte si také