Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 22. 2. 2023

Blíženci 22. 2. 2023

Blíženci, dnes si můžete na chvíli sednout k počítači, abyste si něco vyhledali na internetu, a nakonec strávíte většinu odpoledne v zaujetí tím, co čtete. Mohli byste narazit na nějaké informace o okultismu a mystice. Vždycky vás to fascinovalo, a když jste se teď začali učit, nechcete přestat. Možná byste se mohli přihlásit na nějaký seminář a stýkat se s ostatními, kteří mají podobný zájem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že byste se mohli stát terčem fantazie někoho jiného. Teprve ve světle určitých událostí si dnes uvědomíte, o co se jedná. Pokud vás to potěší, můžete udělat krok s jistotou, že jste velmi obdivováni. Pokud ne, pak s tím musíte něco udělat, než se vám to vymkne z rukou.

Práce

Procházíte obdobím velmi vysoké energie, kdy se vám snadno může stát, že z práce, kterou děláte, vyhoříte. Udělejte si čas na odpočinek – zejména v odpoledních hodinách. Pokud je to možné, přestaňte pracovat dříve. Buďte líní a věnujte se svým osobním potřebám.

Peníze

Je to skvělá příležitost využít všech svých schopností soustředění a kreativity a vymyslet nové způsoby, jak získat peníze. Harmonické aspekty to nyní ještě umocňují. Vaše sociální sítě jsou v této době neocenitelné a mohou vám poskytnout příležitost získat zasvěcené informace o nových pracovních příležitostech ve vašem oboru a skvělé způsoby, jak si říct o zvýšení platu a povýšení. Nezapomeňte jim poděkovat zábavnou oslavou.

Zdraví

Dnes večer budete mít spoustu energie, která vám přinese mnoho potěšení. Tento večer je vhodný k tomu, abyste se věnovali něčemu fyzickému nebo smyslnému. Může to být tanec nebo vaření báječného jídla doma. Berte to tak, jak to stojí  pamatujte, že smyslnost je svět sám pro sebe a nemusí mít nutně romantické konotace. Využijte tuto energii k tomu, abyste projevili svou lásku přímo a jednoduše těm, na kterých vám záleží. Dávejte a přijímejte fyzický kontakt zdravým a jednoduchým způsobem.

Přečtěte si také