Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 1. 2023

Blíženci 23. 1. 2023

Vaše názory jsou dnes silné a můžete se cítit na vrcholu světa, Blíženci. Nezapomínejte však, že s vámi tento svět sdílejí i další lidé, takže je během dneška nepřehlížejte. Vyjádřit své myšlenky by neměl být žádný problém, ale vyjádřit své emoce by mohlo být něco úplně jiného. Netlačte na pilu, pokud se vám v tuto chvíli nezdá správné sdílet je s ostatními.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to čas, kdy jste srdečně zváni, abyste si sedli a analyzovali své vztahy z tolika různých úhlů pohledu, kolik jen zvládnete. Nebeská konfigurace vám pomáhá jasně vidět, kde se sami brzdíte tím, že trváte na tom, abyste se k druhým chovali určitým způsobem. Ty omezují váš růst a drží vás uzamčené za určitými obrannými mechanismy. Nyní je čas začít je odstraňovat.

Práce

V souvislosti se svou kariérou se blížíte k vrcholnému bodu. Ujistěte se, že vy a vaše práce jste ve správném souladu. Proveďte dnes drobné úpravy, ale snažte se zdržet jakýchkoli zásadních rozhodnutí.

Peníze

Díky šťastnému aspektu ve vašem znamení jste tento týden v sedmém nebi. Díky tomu můžete být zábavnější, nemluvě o tom, že jste pro ostatní přitažlivější, takže to jistě zvýší vaši společenskou aktivitu a sebevědomí. Ve skutečnosti to možná pocítíte natolik, že se v práci přihlásíte k nejrůznějším novým vzrušujícím projektům, a dokonce na sebe vezmete zodpovědnost za řízení budoucích společenských akcí své firmy. Nepochybně se brzy dostaví i peněžní odměna.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává svobodu brát své pocity vážně, aniž byste se nechali oklamat vážnými očekáváními, která na sebe můžete klást v jiných obdobích měsíce. Co pro vás znamená rozšíření obzorů? Možná je na čase to zjistit – nebo, pokud víte, co vám dává impuls, jděte a požádejte o to! Dokonce i něco tak skromného, jako je procházka se psem (nebo s přítelem, nebo s přítelovým psem), může být odpovědí na otevření se svým skutečným pocitům.

Přečtěte si také