Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 2. 2023

Blíženci 23. 2. 2023

Blíženci, máte tendenci být velmi intuitivní, ale dnes se může zdát, že váš kanál na druhou stranu je zcela zablokován. Nedokážete vycítit, co cítí druzí, a věštby už vám nedávají smysl. Možná se pokusíte vrátit k logice, ale ani ta dnes nefunguje. Nemyslete si však, že je to trvalá situace. Vaše duševní biorytmy jsou nízké. Za pár dní byste se měli vrátit do normálu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, že by vás dnes večer čekal nudný večer, protože to při současném planetárním tranzitu není možné. Pokud se chystáte na schůzku s novým partnerem, připravte se na to, že se budete skvěle bavit. Možná to nebude odpovídat tomu, co byste normálně považovali za úspěšnou schůzku, ale budete se při ní cítit opravdu dobře.

Práce

Vy řeknete jednu věc, ale člověk, se kterým mluvíte, uslyší něco úplně jiného. Abyste se vyjádřili, budete muset vše do písmene vysvětlit. Bohužel to bude trend na následující tři a půl týdne.

Peníze

Je to skvělá příležitost využít všech svých schopností soustředění a kreativity a vymyslet nové způsoby, jak získat peníze. Harmonické aspekty to nyní ještě umocňují. Vaše sociální sítě jsou v této době neocenitelné a mohou vám poskytnout příležitost získat zasvěcené informace o nových pracovních příležitostech ve vašem oboru a skvělé způsoby, jak si říct o zvýšení platu a povýšení. Nezapomeňte jim poděkovat zábavnou oslavou.

Zdraví

Dopřejte si čas, který potřebujete na dokončení práce, abyste se mohli věnovat svým vztahům. Tento den se můžete utěšovat tím, co je ve vašem životě skutečné a dobré: přáteli, dětmi, milenci a rodiči. Kontaktujte ztraceného přítele, nabídněte dítěti pomoc s domácími úkoly, požádejte partnera o trochu něhy. Cokoli, co můžete udělat pro to, abyste ze svých osobních vztahů vytěžili co nejvíce, se pro dnešek doporučuje.

Přečtěte si také