Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 4. 2023

Blíženci 23. 4. 2023

Převezměte dnes kontrolu nad svou mocí, Blíženci. Odstraňte ze svého života veškerou nadbytečnou zátěž. Věci se nyní blíží ke kritickému vyvrcholení. Není čas ustupovat. Když už, tak je čas posunout hranice ještě dál. Dívejte se do budoucnosti se stejnou perspektivou, jakou jste měli v dětství. Zbavte se unaveného myšlení a zastřené mysli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní astrální konfiguraci je to docela příjemné období. Přijdete do styku s novými myšlenkami, které se týkají nejen módy, image a vzhledu, ale také způsobů, jak se dívat na život a vztahy. Ty vám poskytnou skutečně silné vhledy a upřímně probudí vaši zvědavost. Možná budete také v pokušení sáhnout po jiném druhu milostného zájmu. Důraz je kladen na nové.

Práce

Dnes dochází k významné planetární změně, která udává nový tón vaší kariéře na následující čtyři týdny. Klíčové pro vás v tomto období je, abyste byli citliví ke svým vlastním pocitům a emocionálním touhám. Provádějte změny, které tyto pocity odrážejí.

Peníze

Tento týden může přinést zvláštní pocity z minulosti (nebo možná z minulých životů). Mohli byste se cítit nějak omezeni nebo nuceni k určitému závěru. Aspekty ovlivňující vaši oblast zaměstnání znamenají, že musíte zaměřit více pozornosti, aby vaše práce měla smysl a byla lukrativní.

Zdraví

Buďte k dispozici, abyste ze zdravých příležitostí, které se vám naskytnou, vytěžili maximum. Dávejte si pozor na pozvánky do online skupin zaměřených na holistické wellness. Snažte se utvářet svůj život tak, abyste mohli postupně zvyšovat počet činností, které mají pozitivní vliv na vaše zdraví.

Přečtěte si také