Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 2. 2023

Blíženci 24. 2. 2023

Máte vrozené psychické schopnosti, které je třeba jen trochu vyladit a posílit, aby se z nich vyvinula ohromná síla. Už teď se občas přistihnete, že čtete myšlenky jiných lidí. Tato citlivost vás někdy přivádí do potíží, ale většinou pracuje ve váš prospěch. Zejména ve vztazích dokážete ukončit zraněné city dříve, než se vyvinou v něco nenapravitelného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná vesmírná atmosféra může naznačovat, že už máte dost stejných vztahů a hledáte něco výrazně odlišného. Záblesk prozření vám umožní uvědomit si, že jste se důsledně drželi jednoho konkrétního typu člověka, místo abyste viděli potenciál v jiných typech. Vynaložte úsilí a vyhledávejte lidi s odlišnými zájmy, než jsou ty vaše.

Práce

Teď není čas na to, abyste manipulovali s ostatními lidmi nebo jejich rozhodnutími. To povede k obrovskému zmatku na pracovišti a vyvoláte tím vůči sobě velkou nelibost. Takovým věcem je lepší se zcela vyhnout.

Peníze

Je to skvělá příležitost využít všech svých schopností soustředění a kreativity a vymyslet nové způsoby, jak získat peníze. Harmonické aspekty to nyní ještě umocňují. Vaše sociální sítě jsou v této době neocenitelné a mohou vám poskytnout příležitost získat zasvěcené informace o nových pracovních příležitostech ve vašem oboru a skvělé způsoby, jak si říct o zvýšení platu a povýšení. Nezapomeňte jim poděkovat zábavnou oslavou.

Zdraví

Dobrá zpráva je, že dnes budete vypadat co nejlépe. Záře na vaší tváři bude pocházet z tajemného vnitřního zdroje, nebo alespoň tak ji mohou vnímat ostatní. Možná se uvnitř necítíte zrovna vyrovnaně, ale rozhodně vás může těšit, když vám někdo řekne, že vypadáte skvěle. Klidně to umocněte tím, že si upravíte vlasy jinak nebo strávíte trochu času navíc v koupelně tím, že se dáte dohromady. A mimochodem, žádné špatné zprávy neexistují!

Přečtěte si také