Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 4. 2023

Blíženci 24. 4. 2023

Blíženci, obchodní spolupráce s přítelem se dnes může zdát poněkud nejistá. V souvislosti s tímto projektem se u vás může střídat nadšení a sklíčenost. Pravděpodobně je však dobrý a mohl by vést k vytouženému úspěchu. Nevynášejte žádné negativní soudy o jeho budoucnosti na základě toho, co se děje dnes. Vše by mělo během několika dní opět pokročit. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že váš milostný život připomíná procházku lepkavým karamelem. Postavení nebeských těles znamená, že si nejste jisti, co si máte myslet o signálech, které dostáváte od své drahé polovičky. Mohou být interpretovány oběma způsoby, což vás činí velmi nejistými. Možná by bylo lepší, kdybyste se přestali snažit a prozatím se soustředili na zábavu.

Práce

Ostatní se vám možná budou posmívat, že toho říkáte příliš mnoho, ale po dnešku už vás nebudou moci kritizovat, až se domluvíte na perfektní nové smlouvě, která se týká vaší práce. I když budete sedět doma, stejně se s někým důležitým domluvíte.

Peníze

Tento týden může přinést zvláštní pocity z minulosti (nebo možná z minulých životů). Mohli byste se cítit nějak omezeni nebo nuceni k určitému závěru. Aspekty ovlivňující vaši oblast zaměstnání znamenají, že musíte zaměřit více pozornosti, aby vaše práce měla smysl a byla lukrativní.

Zdraví

Pokud máte dnes náladu na hýčkání, vyplatí se rezervovat si celou noc doma. Po práci si zacvičte, aby vaše tělo bylo skutečně připravené na hloubku hýčkání, kterému se chystáte podrobit. Mějte po ruce lehké jídlo, které si můžete vychutnat, zatímco budete trávit večer ve svých soukromých lázních. Zapalte svíčky a napusťte si horkou vanu nebo sprchu. Magnóliový olej bude dokonalým doplňkem pro fyzickou a psychickou očistu.

Přečtěte si také