Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 25. 1. 2023

Blíženci 25. 1. 2023

Láska dnes rozkvétá, protože komunikace s vaším milovaným člověkem se zlepšuje díky většímu porozumění z obou stran, Blíženci. V přítomnosti toho druhého se cítíte uvolněněji a ve společnosti ostatních vystupujete jednotně. V určitém okamžiku si oba pravděpodobně vyjdete ven se skupinou přátel. Očekávejte vzrušující a fascinující diskuse s ostatními, ve kterých budete pravděpodobně pokračovat, jakmile budete spolu sami. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

K lásce a romantice obvykle přistupujete poměrně rozhodně a okamžitě vycítíte, zda je pro vás určitá osoba ta pravá, nebo ne. Významný planetární aspekt dne však znamená, že se pro jednou můžete dostat do zmatku a vybrat si někoho, kdo pro vás není vůbec vhodný. Nemusí to však být taková katastrofa, jaká by to mohlo být, protože se z toho možná jen poučíte.

Práce

Vaše šťastná hvězda vás vyzývá, abyste využili své studnice tvůrčího talentu. Máte v sobě bezedný zdroj uměleckých kvalit, a čím dříve tyto schopnosti využijete ve svém každodenním životě, tím šťastnější a spokojenější budete.

Peníze

Aspekty ve vašem sektoru politiky, sociálních skupin, nadějí a snů vyžadují, abyste převzali odpovědnost za to, čeho chcete dosáhnout v osobním i profesním životě. Být neviditelný už vám nepomůže. To, s kým se stýkáte, vás definuje ve světě práce. Dbejte na to, abyste sdělovali nejen to, kým jste nyní, po profesní a finanční stránce, ale také kým chcete být v budoucnu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dodá intenzitu, která vám někdy chybí. Můžete se cítit snadněji vzrušitelní, vitálnější, náchylnější k výbuchům, prostě více všeho! Až začnete projevovat své pocity, uvědomte si, že pravidelný fitness program vám může pomoci zvládnout tento emocionální stav, který není váš obvyklý. Užijte si tento tranzit, ale snažte se vyvarovat tomu, abyste řekli něco, čeho byste později mohli litovat, tím, že pravidelným cvičením vypustíte páru.

Přečtěte si také