Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 25. 10. 2022

Blíženci 25. 10. 2022

Členové rodiny mohou chtít provést změny ve vaší domácnosti, například přestavbu, rekonstrukci nebo nové vybavení, ale mohou se vyskytnout neshody ohledně potřebných změn. Každý bude mít jinou představu. Tento den není pro takové plány vhodný. Je nepravděpodobné, že by se nyní podařilo dosáhnout nějaké dohody. Odložte plánování na jindy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete mít chuť utéct, zvláště pokud budete postaveni před otázku týkající se vašeho současného vztahu. Tento den bude pravděpodobně velmi intenzivní a váš partner vás bude bez milosti upozorňovat na nedostatky, s nimiž může být nespokojen. Pokud vydržíte zůstat na místě, udělejte to. Možná se dozvíte něco cenného nejen o sobě, ale i o tom druhém.

Práce

Klíčové je začít s pevným plánem. Vytvořte si pevné základy, abyste byli schopni zvládnout neočekávané události, které vás určitě potkají. Tyto události budou působit ve váš prospěch, pokud na ně budete připraveni.

Peníze

Díky šťastnému aspektu, který ovlivňuje váš dům zábavy, romantiky, rodiny a dětí, je vše v pořádku, pokud jde o dosažení peněžního cíle. Snažte se zahrnout rodinu, děti a zábavu do všeho, co děláte, abyste si vydělali na živobytí. Přístup k vaší dětské stránce prostřednictvím fantazie může dát vzniknout úžasným nápadům na vydělávání peněz, které můžete bez větších problémů uvést do praxe. Peníze následují okamžitě poté.

Zdraví

Dejte si palec a možná urazíte míli! Doporučuji vám, abyste si tuto tendenci přinesli k bazénu! Plavání je cvičení, které prospívá tělu i mysli, a není to drahý sport. Ať už jste začátečník, nebo středoškolský šampion, zkuste tento krásný sport s nízkou zátěží zařadit do svého života. Posiluje kapacitu plic a zároveň tonizuje celé tělo, a jakmile se dostanete na vlnu, může to být jako meditace. Pokud to počasí dovolí, je to úžasný bonus k pobytu venku!

Přečtěte si také