Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 25. 2. 2023

Blíženci 25. 2. 2023

Blíženci, snažte se nenechat se vtáhnout do planých pomluv. Dnes se budou šířit různé fámy a vy byste se měli raději ukrýt. Je sice pravda, že na pomluvách je něco pravdy, ale přikrášlování příběhu vše rozmetá. Je pravděpodobné, že dojde ke zranění citů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete směle vydat na romantickou schůzku s opravdu dobrým pocitem. Planetární konjunkce znamená, že máte skvělou příležitost udělat velký dojem. Vaše sebedůvěra je vysoká a k tomu, aby byl váš den opravdu kompletní, vám stačí jen pár fascinujících témat k hovoru a pár vkusných vtípků.

Práce

Vaše energie se velmi dobře snoubí s energií ostatních lidí a vytváří tak předpoklady pro pozitivní vztahy všude kolem. Uděláte obrovský pokrok v jakémkoli úkolu, do kterého se pustíte. Vaše sebedůvěra je vysoká a váš fyzický pohon je silný.

Peníze

Je to skvělá příležitost k tomu využít všech svých schopností soustředění a kreativity a vymyslet nové způsoby, jak získat peníze. Harmonické aspekty to nyní ještě umocňují. Vaše sociální sítě jsou v této době neocenitelné a mohou vám poskytnout příležitost získat zasvěcené informace o nových pracovních příležitostech ve vašem oboru a skvělé způsoby, jak si říct o zvýšení platu a povýšení. Nezapomeňte jim poděkovat zábavnou oslavou.

Zdraví

Ve vzduchu je dnes cítit frustrace, které se budete chtít vyhnout. Držte se dál od pokušení (například zpracovaného cukru) tím, že budete myslet na své povinnosti a cíle – na vše, na co se můžete těšit. Pokud dnes trváte na souboji vůlí, svádějte ho se svou touhou jíst zmrzlinu, a ne s někým, na kom vám záleží. Být vítězem znamená odolat nutkání dělat drobné sebedestruktivní věci, kterých budete zítra litovat.

Přečtěte si také