Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 25. 4. 2023

Blíženci 25. 4. 2023

Blíženci, dnes se vám může dostat dlouho očekávaného uznání. Skoncovali jste s problémy, které jste v poslední době zažívali, a nyní jste vstoupili do klidnějšího období. Ti, kteří vás dříve dokázali jen kritizovat, najdou dostatek slov, aby vás pochválili. Není nic špatného na tom, že jste se sebou spokojeni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska není hladká jako mléčná čokoláda, je plná klikatých cest a elektřiny. Dnešní postavení planet vnáší do vašeho vztahu s milovanou osobou vzrušení. Zjistíte, že chcete dělat věci jinak, těšit se z rozdílů mezi sebou, dokonce je oslavovat a žasnout nad tím, jak je skvělé, že se uprostřed všech těch protikladů a konfliktů tolik milujete.

Práce

Máte pocit, že stojíte před nepřekonatelnou překážkou. Někdy je tlak tak velký, že jste připraveni hodit ručník do ringu a jednoduše to vzdát. Nedovolte, aby vás tento tlak přemohl. Využijte ho k tomu, abyste se stali silnějšími.

Peníze

Tento týden může přinést zvláštní pocity z minulosti (nebo možná z minulých životů). Mohli byste se cítit nějak omezeni nebo nuceni k určitému závěru. Aspekty ovlivňující vaši oblast zaměstnání znamenají, že musíte zaměřit více pozornosti, aby vaše práce měla smysl a byla lukrativní.

Zdraví

Planetární konjunkce v příštích dnech vám objasní, kterým částem své každodenní rutiny a zdravotních postupů je třeba věnovat pozornost. Otevřenost vůči změnám je ohromující a osvobozující zároveň. Pamatujte, že postupné přidávání malých úprav do každodenní rutiny vám z dlouhodobého hlediska poslouží mnohem lépe než snaha o příliš velké změny příliš brzy nebo přijetí extrémních technik, které je příliš obtížné udržet.

Přečtěte si také