Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 26. 2. 2023

Blíženci 26. 2. 2023

Blíženci, máte aktivní mysl a ještě aktivnější představivost. Dnes riskujete, že si zkratujete mozek, protože se snažíte udržet krok se všemi nápady a informacemi, které se vám honí hlavou. Věnujte několik minut mentální inventuře. Zapište si vše, na co právě myslíte, abyste si v mozku uvolnili místo pro jiné záležitosti. K uklidnění mysli vám pomůže dlouhá procházka nebo běh.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si velmi hluboce uvědomíte, že některé věci sami nezvládnete. No, opravdu jste nepotřebovali, aby vám to někdo říkal. Ale nebeská atmosféra znamená, že skutečně jasně vidíte, že určitý cíl, který jste si předsevzali, by se vám dařil mnohem lépe, kdybyste se mohli o zátěž podělit a pracovat v týmu s někým stejně úžasným, jako jste vy sami.

Práce

Někdo s tradičnějším pohledem na to, jak by věci měly fungovat, vám dnes působí velké potíže. Vy se chcete ujmout vedení, expandovat a tvořivě postupovat vpřed, zatímco tato osoba chce, abyste brzdili. Najděte kompromis.

Peníze

Je to skvělá příležitost k tomu využít všech svých schopností soustředění a kreativity a vymyslet nové způsoby, jak získat peníze. Harmonické aspekty to nyní ještě umocňují. Vaše sociální sítě jsou v této době neocenitelné a mohou vám poskytnout příležitost získat zasvěcené informace o nových pracovních příležitostech ve vašem oboru a skvělé způsoby, jak si říct o zvýšení platu a povýšení. Nezapomeňte jim poděkovat zábavnou oslavou.

Zdraví

V tomto období vám prospěje, když budete brát vážně vše, co je jemné, ženské a introspektivní. Astrální energie klade důraz na porozumění. Dopřejte svému tělu dobrou péči a nezapomeňte pít hodně vody. Také místo toho, abyste se vydali snadnou cestou, by vám prospělo posílit své odhodlání pomáhat těm, kteří to potřebují. Nejprve se postarejte o sebe a pak trochu rozšiřujte lásku kolem sebe.

Přečtěte si také